Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020
x

ΤΕΜΠΗ: ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα και έως τις 10 Αυγούστου λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης των ηλεκτρονικών συστημάτων των σηράγγων Τ1&Τ2.

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από σήμερα και έως τις 10 Αυγούστου στην ΠΑΘΕ, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης -αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων των σηράγγων Τ1 & Τ2 του αυτοκινητοδρόμου, στο τμήμα από Ευαγγελισμό μέχρι το νοτιότερο άκρο του ανισόπεδου κόμβου Πλαταμώνα.

Συγκεκριμένα, μετά από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, αρχής γενομένης από σήμερα και έως τις 10 Αυγούστου, από τις 10 το βράδυ έως τις 6 το πρωί , απαγορεύεται:

- η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. κατά μήκος των σηράγγων Τ1 & Τ2, στο τμήμα από Ευαγγελισμό μέχρι το νοτιότερο άκρο του ανισόπεδου κόμβου Πλαταμώνα, καθώς και

- η είσοδος όλων των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τον ημικόμβο Ραψάνης, με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων και για τις δύο κατευθύνσεις (Αθήνα - Θεσσαλονίκη), θα πραγματοποιείται από την Π.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης (υφιστάμενη εθνική οδός Ευαγγελισμού - Λεπτοκαρυάς, μέσω της Κοιλάδας των Τεμπών) και συγκεκριμένα από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (νέα χ/θ 377+150) έως τα διοικητικά όρια των Περιφερειακών Ενοτήτων Λάρισας - Πιερίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ