Skip to main content

Τι αναφέρει η ΕΛΑΣ για τα δυστυχήματα με τους 2 νεκρούς στη Χαλκιδική

Τραγικός ήταν ο απολογισμός χθες στην άσφαλτο στη Χαλκιδική καθώς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα δύο άνθρωπο σκοτώθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα.

Δύο άνθρωποι σε χρονικό διάστημα μόλις δέκα λεπτών έχασαν τη ζωή τους χθες σε δύο διαφορετικά τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν σε περιοχές της Χαλκιδικής.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφορικά με το πρώτο δυστύχημα, χθες (13 Ιουνίου 2020) και ώρα περίπου 19.30 στο 12 χιλιόμετρο της παλαιάς επαρχιακής οδού Μουδανιών – Κασσάνδρας στο ύψος της Νέας Φώκαιας Χαλκιδικής, Ι.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 50χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σιδερένιους στύλους περίφραξης και ακολούθως σε 2 Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών».

Για το δεύτερο δυστύχημα η αστυνομία αναφέρει πως «χθες (13 Ιουνίου 2020) και ώρα περίπου 19.40 στο 6 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πολυγύρου – Σιθωνίας, Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου».

φωτογραφία αρχείου