Skip to main content

Τι αναφέρει ο Πολάκης για το χθεσινό επεισόδιο με Μητσοτάκη

Το «θερμό» τετ α τετ σημειώθηκε λίγο μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού, όταν ο κ. Πολάκης κατέβηκε από τα υπουργικά έδρανα.

Στον έντονο διάλογο που είχε – εκτός μικροφώνου - με τον πρόεδρο της Ν.Δ. την Τετάρτη, στη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης (δείτε εδώ), αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο facebook.

Το «θερμό» τετ α τετ σημειώθηκε λίγο μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού, όταν ο κ. Πολάκης κατέβηκε από τα υπουργικά έδρανα και κατευθύνθηκε προς τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιδρώντας στα όσα είχε αναφέρει από το βήμα της Βουλής ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι ταυτίζεται και καλύπτει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ο κ. Πολάκης είπε με έντονο ύφος απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της Ν.Δ.: «Δεν θα μας πεις εσύ για φασισμό». Στα πλάνα που μεταδόθηκαν από τη συνεδρίαση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζεται να κάνει νόημα στον κ. Πολάκη να φύγει.

Σε ανάρτησή του ο κ. Πολάκης αναφέρει πως θα απαντήσει σήμερα στη Βουλή στα όσα του καταλόγισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ειδικότερα, αναφέρει: «Μετά την ισοπέδωση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στον Μητσοτάκη κατεβαίνοντας από τα υπουργικά έδρανα είπα στον Κυριάκο Μητσοτάκη τα εξής: "Μόνο για τη λέξη φασίστας που είπες ότι είμαι, έπρεπε να πάρω το λόγο επί προσωπικού για να σου απαντήσω, γιατί για τα άλλα θα σου απαντήσω αύριο. Όμως επειδή με κάλυψε πλήρως με αυτά που είπε ο πρωθυπουργός, γι’ αυτό δεν ζήτησα το λόγο. Η απάντησή του: "γιατί μου κουνάς το δάχτυλο, πώς μου μιλάς έτσι;"».