Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019
x

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 12ΧΡΟΝΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ

Το παιδί όπως έγινε γνωστό μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να το επαναφέρουν.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 12χρονο αγόρι τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη όταν πνίγηκε ενώ έτρωγε ένα λουκάνικο στην κουζίνα του σπιτιού του(Δείτε εδώ).

Το παιδί όπως έγινε γνωστό μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο ωστόσο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να το επαναφέρουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιπποκρατείου για το περιστατικό:

Σας ενημερώνουμε ότι, κατά την γενική εφημερία του Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο, στις 31 Μαρτίου 2019, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Παιδιατρικής του Νοσοκομείου, αγόρι ηλικίας 12 χρονών, με αρχικά Χ.Ν..

Το αγόρι διακομίσθηκε με μονάδα και συνοδεία ιατρού του ΕΚΑΒ, στις 5.36 π.μ., διασωληνωμένο.

Λόγω ασυστολίας έγινε έναρξη πρωτοκόλλου εξειδικευμένης καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης για πλέον των 40 min (είχε προηγηθεί αναζωογόνηση και από τη μονάδα του ΕΚΑΒ στην οικία και στο ασθενοφόρο, για πλέον της 1 ώρας).

Από την ώρα άφιξης της μονάδας του ΕΚΑΒ στην οικία του παιδιού έως και την άφιξή του στο Νοσοκομείο, παρέμεινε μυδριασμένο, χωρίς σφύξεις και αναπνοές.

Παρά την εξειδικευμένη και στοχευμένη ανάνηψη που πραγματοποιήθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, δεν ανέκτησε ρυθμό και κατέληξε περί τις 6.27 π.μ..
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ