Skip to main content

Τι απαντά ο Μπέος για το βίντεο που τον δείχνει να επιτίθεται σε μοτοσικλετιστή

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο Δήμαρχος του Βόλου, με γραπτή δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα, επιχείρησε να εξηγήσει τι συνέβη.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο όπου ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος πιάνεται στα χέρια με πολίτη στη Λεωφόρο Αλίμου.

Ο δήμαρχος Βόλου φαίνεται να επιτίθεται και να χτυπά έναν οδηγό μηχανής, ενώ παράλληλα τον βρίζει, σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο Δήμαρχος του Βόλου, με δήλωσή του, επιχείρησε να εξηγήσει τι συνέβη, λέγοντας ουσιαστικά πως ο δικυκλιστής ήταν αυτός που ξεκίνησε το περιστατικό.

«Με αφορμή το επεισόδιο που είχα καθ’ οδόν, στην Αθήνα και όχι όπως εγράφη ανακριβώς στον Βόλο, με ένα άγνωστο άτομο, που έφερε κράνος το οποίο δεν έβγαλε ποτέ, ενδεχομένως για να μην αναγνωριστεί, θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έκανα τίποτα άλλο, λιγότερο ή περισσότερο, από χιλιάδες άλλους καθημερινούς ανθρώπους όταν δέχονται ύβρεις για τη μητέρα τους και βλέπουν συγγενικά τους πρόσωπα (εν προκειμένω τον αδελφό μου) να δέχονται επίθεση και να απειλούνται. Κάτι που ξεκάθαρα προκύπτει και από το βίντεο που κυκλοφορεί», αναφέρει ο Αχιλλέας Μπέος.