Skip to main content

Αιχμηρή απάντηση Ταχιάου στον πρόεδρο του ΕΦΕΤ για το Καπάνι

Ο υποψήφιος δήμαρχος είπε πως ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ «μεταλλάχθηκε σε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για να βρει νέα απάγγια λιμάνια σε διαδοχικές δημόσιες θέσεις».

Στον πρόεδρο του ΕΦΕΤ, Πολυχρόνη Πολυχρονίου και στους χαρακτηρισμούς που του απέδωσε, απάντησε διαδικτυακά χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα ο Νίκος Ταχιάος.

Χαρακτηριστικά, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζει τον πρόεδρο του ΕΦΕΤ ως «ένα πρώην ΠΑΣΟΚος απαράτσικ, που μεταλλάχθηκε σε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για να βρει νέα απάγγια λιμάνια σε διαδοχικές δημόσιες θέσεις».

Αναλυτικά ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα» έγραψε στο Facebook:

«Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ, ένας πρώην ΠΑΣΟΚος απαράτσικ, που μεταλλάχθηκε σε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για να βρει νέα απάγγια λιμάνια σε διαδοχικές δημόσιες θέσεις, χαρακτηρίζει έναν υποψήφιο δήμαρχο που προέρχεται από τα σπλάγχνα της πόλης και με εικοσάχρονη θητεία στην τοπική αυτοδιοίκηση που του επιτρέπει να γνωρίζει κάθε γωνιά της, "ανεύθυνο - υπεύθυνο". Ποιος; Ο άνθρωπος που αποκαλεί "δημοτική¨ μια αγορά που δεν είναι τέτοια, με την εξαίρεση του μικρού τετραγώνου της Βλάλη. Ο ίδιος που απειλεί με "κλείσιμο" το σύνολό της κι ας μην φιλοξενεί μόνο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Επανέρχομαι σε όσα είπα: Η εκ μέρους του ολοκληρωτική απαξίωση της αγοράς "Καπάνι" είναι και ύποπτη και ανθυγιεινή. Όπως επικίνδυνη είναι και η αδυναμία του να διαβάσει ένα κείμενο και να κατανοήσει αυτό που λέει».