Skip to main content

Τι απαντάει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη φημολογία για επιστροφή Λουτσέσκου

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων αναφέρθηκε στο θέμα της επιστροφής Λουτσέσκου.

Έντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες ημέρες περί επιστροφής του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Ελλάδα.

Εκτός του ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι της προσέλκυσης του Ρουμάνου τεχνικού σύμφωνα με τα όσα διακινούνται έχει μπει και η ΑΕΚ, ωστόσο κανένα ενδιαφέρον δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη.

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Μάκης Γκαγκάτσης απάντησε σε ερωτήσεις πάνω σε διάφορα θέματα, αναφερόμενος και στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκαγκάτσης «δεν θα απαντήσω σε καμία ερώτηση για τον Λουτσέσκου. Έφυγε μόνος του και πλήρωσε η ομάδα 2 εκατομμύρια ευρώ. Σαφώς και πρόκειται για τον πιο πετυχημένο προπόνηση στην ιστορία του συλλόγου. Ήταν επιλογή του να φύγει και ο ΠΑΟΚ είναι υπεράνω προσώπων. Σεβαστή η απόφαση του με την ομάδα να πληρώνει την ρήτρα του για να φύγει. Ο ΠΑΟΚ προχωράει με ή χωρίς τον Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ είναι υπεράνω προσώπων και αυτό είναι το πιο σημαντικό.»

Αναφερόμενος στο θέμα του τεχνικού διευθυντή, ο κ. Γκαγκάτσης είπε πως  «η ομάδα δεν έχει αφεθεί, αφήστε το τι λένε στα ραδιόφωνα και στα καφενεία. Ναι, η ομάδα έχει καθοδική πορεία. Ο τεχνικός διευθυντής παραιτήθηκε πριν 20 μέρες. Ήδη γίνονται οι κατάλληλες κινήσεις για να γίνει η σωστή επιλογή του επόμενου και να οδηγήσει την ομάδα στις μεταγραφές με τον πιο σωστό τρόπο. Δεν θα γίνει μια επιλογή απλά για να γίνει...»

Μιλώντας για τον Πάμπλο Γκαρσία, έκανε σαφές πως «η ομάδα έχει προπονητή», υπογραμμίζοντας πως στηρίζεται από τη διοίκηση και τον μεγαλομέτοχο:

«Είμαστε σε καθημερινή επαφή με τον προπονητή για το ποια άτομα χρειάζεται και ποια όχι... Γι' αυτό απομακρύνθηκε και ο Γιάννης Αμανατίδης και γι' αυτό τον πλαισίωσαν άλλα άτομα. Σίγουρα το τελευταίο 14μηνο η ομάδα έχει καθοδική πορεία. Σύντομα θα ανακοινωθεί ο τεχνικός διευθυντής και δεν εννοώ σε μια βδομάδα... Εννοώ το επόμενο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν λίστες με υποψήφιους και πρέπει να γίνουν συνεντεύξεις και από τον ιδιοκτήτη. Ο προπονητής πάντως στηρίζεται απ' όλους και από τον ιδιοκτήτη».