Skip to main content

Τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη ο Μπερέτα

Για δύο χρόνια συμφώνησε κατ΄ αρχήν προφορικά ο ΠΑΟΚ με τον Μπερέτα, που αναμένεται πλέον στη Θεσσαλονίκη για την επίσημη υπογραφή. Ιταλικά σενάρια φέρνουν Αρτούρ.
Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις με τον Μάριο Μπερέτα, που θα είναι οριστικά ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ. Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για την υπογραφή του συμβολαίου του (για δύο χρόνια, ή ένα συν ένα), μόλις διευθετήσει την οικονομική εκκρεμότητα που έχει με την Τορίνο, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της οποίας λήγουν αυτή την Κυριακή.

Ήδη καθαρογράφεται το συμβόλαιό του, στα ελληνικά και τα ιταλικά, για να βάλει την υπογραφή του ο Μπερέτα, με την προοπτική να έρθει στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα, εάν δε σταθεί εφικτό να ταξιδέψει το Σαββατοκύριακο.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι βρέθηκε η «χρυσή τομή» και επήλθε μια καταρχήν προφορική συμφωνία, ενώ πλέον ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικαστικές λεπτομέρειες και «έκλεισε» επιτέλους η υπόθεση, με το μόνο που απομένει πλέον να είναι οι υπογραφές.

Ιταλικά σενάρια φέρνουν Αρτούρ

Η ιστοσελίδα romacalcionews.it αναπαράγει κείμενο της ιταλικής εφημερίδας "Corriere dello Sport", στο οποίο θεωρείται δεδομένο ότι ο Μάριο Μπερέτα θα κάθεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, το δημοσίευμα πάει και παρακάτω, λέγοντας ότι μαζί με τον Ιταλό προπονητή στον ΠΑΟΚ θα έρθει και ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Ρόμα, Αρτούρ. «Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας Artur ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την Ιταλία και να πάει στον ΠΑΟΚ με τον Mario Beretta, αφού ο Ιταλός τεχνικός θα κάθεται στον πάγκο της ελληνικής ομάδας», αναφέρεται στο δημοσίευμα.