Skip to main content

Τη Δευτέρα το άτυπο Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας

Το μέλλον της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής για την περίοδο μετά το 2013 συζητείται την ερχόμενη Δευτέρα στο άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας που συνεδριάζει στις Βρυξέλλες με τη συμμετοχή του Κώστα Σκα
Το μέλλον της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής για την περίοδο μετά το 2013 συζητείται την ερχόμενη Δευτέρα στο άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας που συνεδριάζει στις Βρυξέλλες με τη συμμετοχή του Έλληνα υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη.

«Στη σημερινή κρίσιμη συγκυρία, στο εθνικό αλλά και στο ευρωπαϊκό επίπεδο, αποκτά ιδιαίτερη σημασία να εξασφαλίσουμε μια ισχυρή ΚΑΠ, συνεπή στις αρχές της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, κατά το δυνατόν δημοσιονομικά αλώβητη, ικανή να στηρίξει το εισόδημα των γεωργών αλλά και την ανάπτυξη και απασχόληση στην ύπαιθρο και στη συνολική μας οικονομία» δήλωσε ο κ. Σκανδαλίδης αναφερόμενος στο άτυπο Συμβούλιο.

Σημείωσε παράλληλα ότι η συνάντηση είναι «μια πρώτη ευκαιρία, για μια ανοιχτή συζήτηση γνωριμίας αλλά και αναζήτησης κοινών θέσεων και στρατηγικής ενόψει των δύσκολων διαπραγματεύσεων που σύντομα θα ακολουθήσουν».