Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020
x

ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ INTERVIEW ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο Νίκος Ταχιάος λαμβάνει ποσοστό 23,3%, με τον Γιώργο Ορφανό να ακολουθεί με 12,5% και την Κατερίνα Νοτοπούλου με ποσοστό 12%.

Προβάδισμα άνω των δέκα ποσοστιαίων μονάδων δείχνει δημοσκόπηση της Interview για τον Νίκο Ταχιάο στην κούρσα για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα ο επίσημος υποψήφιος δήμαρχος της ΝΔ λαμβάνει ποσοστό 23,3%, με τον Γιώργο Ορφανό να ακολουθεί με 12,5% και την Κατερίνα Νοτοπούλου να είναι πολύ κοντά με 12%.

Ακολουθούν ο Σπύρος Βούγιας και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με 8,4%, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας με 6,4%, ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος με 3,1%, Χάρης Αηδονόπουλος με 2,6%, ο Μιχάλης Τρεμόπουλος με 1,8%, ο Γιάννης Νασιούλας με 1,2%, Πέτρος Λεκάκης και Γιώργος Ρακκάς με 1%, ενώ Γιάννης Κουριανίδης, Βασίλης Μωισίδης και Γρηγόρης Ζαρωτιάδης συμπληρώνουν τη λίστα των υποψηφίων δημάρχων με ποσοστά κάτω του 1%.

Στο 12,9% το ποσοστό των αναποφάσιστων, ενώ το 1,2% δεν απάντησε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη δημοσκόπηση ο κ. Ταχιάος επικρατεί στον δεύτερο γύρο είτε έχει αντίπαλο τον Γιώργο Ορφανό, είτε την Κατερίνα Νοτοπούλου ή τον Σπύρο Βούγια.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ