Skip to main content

Τι δηλώνει ο άντρας που πυροβόλησε σήμερα έξω από το Εφετείο Αθηνών

Ο ξάδελφος της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου, την ώρα που έκανε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στον αέρα τέσσερις φορές.

Τον λόγο για τον οποίο πυροβόλησε στον αέρα σήμερα το πρωί έξω από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, ανέφερε ο ξάδελφος της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Ήθελα να φοβίσω αυτούς που δολοφόνησαν τον Μάριο, ώστε να αποκαλύψουν, επιτέλους, πού τον έχουν θάψει. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο πυροβόλησα στον αέρα», δήλωσε αρχικά στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Παράλληλα, σύμφωνα με την κατάθεση δύο γυναικών, που είναι ξαδέλφες του δράστη, δεν οπλοφορούσε μέσα στο δικαστήριο, αλλά μόνο έξω από αυτό. Συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες είπαν, μεταξύ άλλων, στους αστυνομικούς: «Οταν έμπαινε στην αίθουσα ο ξάδελφος μάς έδινε ένα τσαντάκι, που δεν γνωρίζαμε τι περιείχε, ενώ όταν έβγαινε έξω του το ξαναδίναμε. Δεν γνωρίζαμε ότι είχε όπλο».

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη νέα διακοπή στη δίκη της υπόθεσης του Μάριου Παπαγεωργίου, ο συγγενής της οικογένειας του θύματος, την ώρα που έκανε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στον αέρα τέσσερις φορές. Στη συνέχεια, άντρες της αστυνομίας τον ακολούθησαν, τον έριξαν στο έδαφος και του πέρασαν χειροπέδες (δείτε εδώ).