Skip to main content

Τι δήλωσαν οι δύο νικητές του α' γύρου των εκλογών στον ΔΣΘ (video)

Σε ενωτικούς τόνους τα μηνύματα των δύο νικητών του πρώτου γύρου - Ο επαναληπτικός γύρος θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Δεκεμβρίου.

Τους δικηγόρους που τους τίμησαν με την ψήφο τους ευχαρίστησαν οι δύο νικητές του πρώτου γύρου των εκλογών του τΔικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Χρήστος Ράπτης και Ευστάθιος Κουτσοχήνας, υποσχόμενοι παράλλλα να συνεχίσουν με υπευθυνότητα τον εκλογικό τους αγώνα (δείτε εδώ) ενόψει του δεύτερου γύρου που θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Δεκεμβρίου.

«Οι δικηγόροι προσήλθαν τελικά με μαζικότητα στις κάλπες κάτι που φανερώνει το διαχρονικό τους ενδιαφέρον για τις εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης όπως και στους υπόλοιπους δικηγορικούς συλλόγους της χώρας. Το αποτέλεσμα ήταν με πολύ μικρή διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων», σημείωσε ο κ. Ράπτης από τον συνδυασμό «Δικηγορική Πρωτοπορία» που ήρθε πρώτος με ποσοστό 17,4% (δεξιά στην κεντρική φωτογραφία). «Ευχαριστούμε τους συναδέρφους που μας τίμησαν με την ψήφο τους και δεσμευόμαστε ότι με την ίδια ευθύνη θα διεκδικήσουμε τη διοίκηση του συλλόγου, δείχνοντας και στον δεύτερο γύρο υπευθυνότητα και συναδελφικότητα απέναντι σε όλους», πρόσθεσε ο ίδιος.

 

«Ευχαριστώ τους συναδέλφους που τίμησαν την προσπάθεια μας, που ξεκινήσαμε με μια καινούργια παράταξη, με έναν καινούργιο συνδυασμό», ήταν αντίστοιχα οι πρώτες δηλώσεις του Ευστάθιου Κουτσοχήνα που κατέβηκε με τον συνδυασμό «Η Δικηγορία ΜΠΡΟΣΤΑ» και ήρθε δευτέρος με ποσοστό 17,14%.

Ο κ. Κουτσοχήνας υπογράμμισε πως η τιμή είναι πολύ μεγάλη και προς το πρόσωπο του αλλά κυρίως προς το πρόσωπο της ομάδας, όλου του συνδυασμού. «Αισθανόμαστε ακόμα μεγαλύτερη την ευθύνη στην πλάτη μας μετά το σημερινό αποτέλεσμα συμπλήρωσε ενώ κάλεσε παράλληλα όλους τους συναδέλφους του ενόψει του δεύτερου γύρου να έλθουν μαζικά για να πατήσουν όλοι μαζί το κουμπί της επανεκίννησης του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.