Skip to main content

Τι ετοιμάζει το «Liverpool Thessaloniki Branch» για τον τελικό του CHL

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να κατακτήσει το έκτο τρόπαιο της ιστορίας της και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται και φέτος στις επάλξεις.

Έτοιμη για να κατακτήσει το έκτο Champions League της ιστορίας της είναι η Λίβερπουλ και το «Liverpool Thessaloniki Branch» βρίσκεται και φέτος στις επάλξεις για τον μεγάλο τελικό εναντίον της Τότεναμ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου και ώρα 22:00 στο «Wanda Metropolitano» της Μαδρίτης.

Aναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Λίβερπουλ Θεσσαλονίκης:

«Οι μέρες μοιάζουν να μην περνάνε μέχρι την 1η Ιουνίου.

Η ομάδα βρίσκεται σε προετοιμασία στην Ισπανία για να φέρει το 6ο στο Anfield και εμείς σαν Liverpool Thessaloniki Branch προετοιμαζόμαστε για τον τελικό, με τέτοιο τρόπο που η οδός Βέροιας και τα Άνω Λαδάδικα να θυμίζουν Λίβερπουλ.

Τα μέλη μας, οι φίλοι και οι υπόλοιποι υποστηρικτές της μεγαλύτερης ομάδας του νησιού θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τους πετεινούς, όχι μόνο σε κάποια από τις 6 οθόνες στο σύνδεσμο μας αλλά και στο διπλανό ακριβώς χώρο των μελών της Harley Davindson Thessaloniki club καθώς δέχτηκαν να μας παραχωρήσουν το χώρο τους, για τις δίκες μας ανάγκες. Θα υπάρχουν 2 τηλεοράσεις εντός του χώρου τους, καθώς και μια εξωτερική στον ιδιωτικό δρόμο.

Ραντεβού λοιπόν όλοι στο γνωστό μέρος από Παρασκευή 31-5 το βράδυ, με την ελπίδα ότι θα φύγουμε από εκεί κάποια στιγμή την Κυριακή……..
UP THE REDS!».