Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020
x

ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟ Γ' ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΦΩΤΟ)

Ο αντιστράτηγος Γιώργος Καμπάς παρακολούθησε, μεταξύ άλλων, την ενεργοποίηση της 300 Κινητής Υγειονομικής Μονάδας Εκτάκτων Αναγκών (300 ΚΥΜΕΑ)

Την περιοχή ευθύνης του Γ΄ Σώματος Στρατού (Γ΄ΣΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»), στη Θεσσαλονίκη, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Σώματος, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα, επισκέφθηκε το Σάββατο ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, στο πλαίσιο της ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2019», ο Αρχηγός παρακολούθησε την ενεργοποίηση της 300 Κινητής Υγειονομικής Μονάδας Εκτάκτων Αναγκών (300 ΚΥΜΕΑ) παρουσία και του Διοικητή της ΑΣΔΥΣ Αντιστρατήγου Παπαδόπουλου Βασιλείου, όπου, σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού, διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, ετοιμότητάς και ηθικού του προσωπικού. Στη συνέχεια παρακολούθησε ανάπτυξη στρατηγείου επιπέδου Μεραρχίας και Ταξιαρχίας ενώ στη συνέχεια ενημερώθηκε για την πρόοδο του πεδίου βολής εικονικής πραγματικότητας.

«Ο Αρχηγός συνεχάρη τα στελέχη για το υψηλό ηθικό και τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλουν σε καθημερινή βάση για να διεκπεραιώσουν με τον καλύτερο τρόπο την αποστολή τους», καταλήγει το ΓΕΣ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ