Skip to main content

Τι είναι το #teleftaiotsigaro που έχει «σαρώσει» τα social media;

Έλληνες celebrities και influencers, μέσω των λογαριασμών τους στα social media, παροτρύνουν τον κόσμο να κάνει το τελευταίο του τσιγάρο.

Ένα νέο hashtag έκανε την εμφάνισή του τις τελευταίες ημέρες στα social media και έχει γίνει viral, καθώς καλεί όσους καπνίζουν να το σταματήσουν και να κάνουν το τελευταίο τους τσιγάρο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το «κίνημα» του τελευταίου τσιγάρου (#teleftaiotsigaro), στο οποίο Έλληνες celebrities και influencers, μέσω των λογαριασμών τους στα social media, παροτρύνουν τον κόσμο να κάνει το τελευταίο του τσιγάρο και να κόψει το κάπνισμα.

Δημοφιλείς ηθοποιοί και τραγουδιστές, όπως ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Ελένη Φουρέιρα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο αγαπημένος παρουσιαστής και tattoo artist Γιώργος Μαυρίδης, αλλά και πασίγνωστοι instagrammers, όπως η Έλενα Γαλύφα και ο Νικόλας Μάστορας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν το #teleftaiotsigaro.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ανέβασε μία φωτογραφία από το σημείο, όπου πριν από έξι χρόνια έκοψε το τσιγάρο. «Η θέα παραμένει ίδια, εγώ, πολύ καλύτερα. "The best time to make a change is now.” #teleftaiotsigaro», γράφει ο επιτυχημένος ηθοποιός.



Εμπνευσμένη από το τραγούδι του «Ψέματα» η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αργυρού για το #teleftaiotsigaro. Ο ίδιος γράφει «Σκέφτομαι πολλούς λόγους που αξίζει να πει κανείς #teleftaiotsigaro και τέλος... Εσείς;» και παίρνει ως απάντηση περισσότερα από 35.000 likes.




Ο γνωστός για την αγάπη και την ευαισθησία του στα ζώα ο Θεσσαλονικιός Γιώργος Μαυρίδης γράφει στο instagram story του ότι «Αξίζει να προσπαθήσεις για αυτούς που αγαπάς #teleftaiotsigaro».




   
«Γιατί να κάνω το #teleftaiotsigaro; Απλά, για να αφήσω πίσω όσα δεν με αφήνουν να πάω μπροστά», λέει η δημοφιλής Ελένη Φουρέιρα, που θα εκπροσωπήσει εφέτος την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision.
 


«Αυτή είμαι εγώ. Πριν τον Σεπτέμβριο του 2013. Γιατί τον Σεπτέμβριο του 2013 αποφάσισα να σώσω την υγεία μου, την ομορφιά μου, τις αισθήσεις μου, το σπίτι μου, το πορτοφόλι μου, τα μελλοντικά παιδιά μου. Τον Σεπτέμβριο του 2013 έσβησα εκείνο το #teleftaiotsigaro», εξομολογείται η δημοσιογράφος και μητέρα σήμερα δύο παιδιών Ελιάνα Χρυσικοπούλου με τους followers στο instagram να επικροτούν και να μοιράζονται την δικιά τους ιστορία για το τελευταίο τους τσιγάρο.




Η διεθνής fashion influencer Έλενα Γαλύφα ανεβάζει post στο instagram από το Παρίσι, αποκαλύπτοντας ότι είναι πολύ χαρούμενη που έκοψε το κάπνισμα πριν από δύο μήνες. «Η εβδομάδα μόδας είναι μία πολύ δύσκολο περίοδος και εκτός από classy πρέπει να είσαι όσο το δυνατόν πιο φρέσκια για να αντεπεξέλθεις.  Είμαι τόσο χαρούμενη που έκοψα το κάπνισμα πριν από δύο μήνες και ούτε ο καιρός ούτε το γεμάτο πρόγραμμα, μπορούν να με καταβάλλουν», γράφει κλείνοντας με το hashtag#teleftaiotsigaro.



Ένας από τους  πιο γνωστούς Έλληνες instagrammer, ο φωτογράφος Νικόλας Μάστορας γιορτάζει τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τότε που έκοψε το κάπνισμα, επειδή είχε βάλει το δικό του, προσωπικό στοίχημα. Το γεγονός ότι τα κατάφερα με έκανε πιο δυνατό, σίγουρο και ικανό να ξεπεράσω όλες τις προκλήσεις που μου φέρνει η ζωή, λέει ο Νικόλας Μάστορας. Με μία εκπληκτική φωτογραφία και το hashtag #teleftaiotsigaro παροτρύνει όποιον αισθάνεται ότι έχει ένα βουνό μπροστά του να σκαρφαλώσει, να μη διστάσει να προχωρήσει και να το ανεβεί.


teleftaiotsigaro.gr.