Skip to main content

Τι ισχύει για τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ τα Χριστούγεννα

Κορυφώνονται οι μετακινήσεις των επιβατών λόγω εορτών, ενώ υπάρχει ετοιμότητα και για έκτακτα δρομολόγια αν υπάρξει ανάγκη

Με αυξημένη πληρότητα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ από και προς τον Σταθμό «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, καθώς κορυφώνονται οι μετακινήσεις των επιβατών λόγω εορτών, ενώ υπάρχει ετοιμότητα και για έκτακτα δρομολόγια αν υπάρξει ανάγκη.

Την ημέρα των Χριστουγέννων κάποια ΚΤΕΛ μειώνουν τα δρομολόγια ενώ είναι λίγα αυτά που δεν πραγματοποιούν καθόλου, όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Σταθμού ΚΤΕΛ «Μακεδονία», Ιωάννης Λάμπρου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα εκδοτήρια των κατά τόπους ΚΤΕΛ, αύριο για Καβάλα θα γίνουν έξι δρομολόγια, προς Δράμα πέντε, προς τις Σέρρες έντεκα δρομολόγια, προς Πιερία (Κατερίνη) δεκατρία, Ξάνθη - Θεσσαλονίκη δύο δρομολόγια και για Έβρο ένα δρομολόγιο. Τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων ισχύει το πρόγραμμα όλων των ημερών.

Διπλά δρομολόγια έχει εντάξει στο πρόγραμμα, χθες και σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης προκειμένου να εξυπηρετήσει τον αυξημένο αριθμό επιβατών. Τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη - Αθήνα φτάνουν ημερησίως τα είκοσι. «Από την περασμένη Παρασκευή άρχισε να φεύγει ο κόσμος. Η κίνηση αυξάνεται τις παραμονές για αυτό και έχουμε διπλασιάσει τα δρομολόγια», εξηγεί ο διευθύνων σύμβουλος του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Γιώργος Τερζόπουλος.

Ανήμερα των Χριστουγέννων θα πραγματοποιηθούν κανονικά τα τακτικά δρομολόγια από και προς την Αθήνα, με τη δυνατότητα να υπάρξουν και έκτακτα, ενώ τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, από και προς την Αθήνα αυξάνονται και αντί για 10 θα εκτελεστούν 17 δρομολόγια.