Skip to main content

Τι ισχύει στη συμφωνία του PAOK TV με τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ

Σε σχετική ανακοίνωση των πρακτόρων ΟΠΑΠ Κεντρικής Μακεδονίας, που είναι και οι πιο άμεσα ενδιαφερόμενοι για τη συμφωνία, περιγράφονται όλα αναλυτικά

Επίσημα spots προβολής του PAOK TV γίνονται τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ μετά τη συμφωνία της ασπρόμαυρης ΠΑΕ με τον Οργανισμό (δείτε εδώ).

Μάλιστα σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης πρακτόρων ΟΠΑΠ Κεντρικής Μακεδονίας, που είναι και οι πιο άμεσα ενδιαφερόμενοι για τη συμφωνία, περιγράφεται αναλυτικά το τι θα γίνει.

Ως εκ τούτου όλα τα πρακτορεία θα καταβάλλουν το ποσό των 124 ευρώ με ΦΠΑ για να αποκτήσουν το ειδικό σήμα στην είσοδο τους, ενώ θα παρέχεται και τεχνική υποστήριξη.
    
Όσα πρακτορεία ΟΠΑΠ έχουν πληρώσει ήδη την επαγγελματική συνδρομή των 200€ θα υπάρξει σχετική επικοινωνία και μέριμνα και αυτό θα γίνει μετά την 1η Νοεμβρίου.
    
Λύση αναμένεται να βρεθεί και για τα πρακτορεία που έκλεισαν το ετήσιο πακέτο των 69,99 ευρώ, ειδικά για όσους έχουν κάνει σύνδεση σε διαφορετικό όνομα από το όνομα στο οποίο θα εκδοθεί το τιμολόγιο, πρέπει να έχουν το καταθετήριο τραπέζης με τον «κωδικό αναφοράς».