Skip to main content

Τι λέει ο δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης για τα κρούσματα κορωνοϊού

Ανησυχητική χαρακτηρίζει την αυξανόμενη διασπορά κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη και την Αττική ο δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού συστήνει μέσω ανακοίνωσης ο δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Όπως σημειώνεται, η αυξανόμενη διασπορά του ιού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προκαλεί ανησυχία στις ενώ επισημαίνεται πως οι αποστάσεις, η χρήση μάσκας και η απολύμανση χεριών πρέπει να εφαρμόζεται συστηματικά.

Υπενθυμίζεται πως το περασμένο Σάββατο έγινε στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης ο γάμος που εξελίσσεται σε εστία κορωνοϊού, όπως έγραψε πρώτη η Voria.gr.

Δείτε - Τουλάχιστον δέκα τα κρούσματα κορωνοϊού μετά τον γάμο στη Θεσσαλονίκη

Διαβάστε ακόμα - Θεσσαλονίκη: Το χρονικό με τον γάμο που εξελίσσεται σε εστία κορωνoϊού

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου Αμπελοκήπου-Μενεμένης

Με ανησυχία βλέπουμε την ολοένα και αυξανόμενη νέα διασπορά του κορωνοϊού (covid-19) σε όλη τη χώρα, κυρίως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι ειδικοί επιστήμονες (λοιμωξιολόγοι κ.λπ.), τους οποίους και θα πρέπει να ακούμε με ιδιαίτερη προσοχή, τονίζουν σαν συνταγή για να φρενάρει η πανδημία, την τήρηση των αποστάσεων, τη χρήση μασκών, αλλά και τα σχολαστικά μέτρα υγιεινής, κυρίως των χεριών

Όλα τα παραπάνω, αλλά και όσα κατά καιρούς μας έχουν κοινοποιηθεί, με τη μορφή Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων, εγγράφων - εγκυκλίων, οδηγιών κ.λπ., από τις αρμόδιες υγειονομικές και μη αρχές, θα πρέπει να μη τα ξεχνάμε και να τα εφαρμόζουμε ευλαβικά, φυσικά στην προσωπική μας ζωή, αλλά και στην υπηρεσία, όπου καθημερινά συναναστρεφόμαστε με άλλους συναδέρφους, αλλά και πολλοί από εμάς με κοινό.

Παρακαλώ λοιπόν να συνεχίσουμε να δείχνουμε την απαραίτητη σοβαρότητα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού (covid-19), για να βγούμε νικητές, χωρίς απώλειες, από το πρωτόγνωρο αυτό φαινόμενο.