Skip to main content

Τι λέει ο εκδότης για την εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητό του (vid)

Για την στιγμή της έκρηξης στο αυτοκίνητό του την ώρα που ο ίδιος βρισκόταν σε ταβέρνα με φίλους του μίλησε ο εκδότης Νίκος Καραμανλής.

Για την εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητό του, το οποίο έγινε παρανάλωμα του πυρός όταν άγνωστοι έσπασαν το τζάμι και πέταξαν μέσα μολότοφ την ώρα που αυτός γευμάτιζε στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, μίλησε ο εκδότης Νίκος Καραμανλής.

«Ήρθαμε από το γραφείο με δυο φίλους για φαγητό, παρκάραμε το αμάξι έξω από το μαγαζί και ξαφνικά ακούσαμε μια έκρηξη απ' έξω. Δεν ξέραμε τι συνέβη. Βγήκαμε έξω και είδαμε το αμάξι μου να καίγεται» δήλωσε ο ίδιος.

«Αυτό που μας είπαν οι άνθρωποι απ' έξω ήταν ότι είδαν μια μηχανή με δυο άτομα τα οποία σταμάτησαν στο αμάξι το έσπασαν και έβαλαν μια βόμβα. Πριν από ενάμιση χρόνο μας είχαν βάλει μια χειροβομβίδα αυτό είναι γνωστό», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο εκδότης τον Δεκέμβριο του 2017 είχε γίνει ξανά στόχος επίθεσης με χειροβομβίδα, η οποία δεν εξερράγη, έξω από το σπίτι του.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 9:15 μ.μ. έξω από ταβέρνα που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Αγίας Βαρβάρας και Βύρωνος.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, άνδρες της αστυνομίας και πυροσβεστική ενώ δεν υπήρξαν τραυματισμοί.