Skip to main content

Τι λέει το Λιμενικό για τον ξυλοδαρμό παίκτη του ΠΑΟΚ Β - Αναζητούνται δύο ακόμη δράστες

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δράστες τραυμάτισαν δύο 19χρονους, μετά από λογομαχία στην προβλήτα Α' του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασαν σήμερα δύο νεαροί 21 και 22 ετών για την υπόθεση ξυλοδαρμού και τραυματισμού ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Β και ενός τα ξημερώματα της Κυριακής στην Α' προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για το εν λόγω συμβάν, αναζητούνται από τις αρχές άλλα δύο άτομα.     

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Στη σύλληψη δύο (02) ημεδαπών, ηλικίας 21 και 22 ετών αντίστοιχα, προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Θεσσαλονίκης για παράβαση των άρθρων 309, 45 και 94 του Π.Κ..
    
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στην προβλήτα Α΄ του λιμένα Θεσσαλονίκης, οι ανωτέρω τραυμάτισαν δύο 19χρονους, μετά από λογομαχία.
    
Οι 19χρονοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» όπου παραμένουν για νοσηλεία, ενώ οι συλληφθέντες ακινητοποιήθηκαν από στελέχη της Άμεσης Δράσης της ΕΛ.ΑΣ. που είχαν σπεύσει στο σημείο μετά από τηλεφωνική κλήση στο Κέντρο Άμεσης Δράσης από την φίλη του ενός 19χρονου.
    
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση αναζητούνται ακόμα δύο (02) δράστες.