Skip to main content

Στην ίδια γραμμή Ζέρβας - Μανδρίνος για τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης

Ο κ. Ζέρβας στην ομιλία του αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας ενός στρατηγικού πλάνου για τους τεχνοκράτες και επαγγελματίες του Τουρισμού.

Συμπλέουσες φαίνεται να είναι οι απόψεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωσταντίνου Ζέρβα, και του προέδρου της ΕΞΘ, Ανδρέα Μανδρίνου, για την ανάπτυξη του τουρισμού στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από τις τοποθετήσεις των δύο αντρών στην εκδήλωση για τον τουρισμό που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στο περιθώριο της 84ης ΔΕΘ. Ο κ.Ζέρβας στην ομιλία του αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας ενός στρατηγικού πλάνου που θα το επεξεργαστούν τεχνοκράτες και επαγγελματίες του τουρισμού.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΞΘ, Ανδρέας Μανδρίνος χαιρέτισε τις προσπάθειες του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη να συμβάλλει αποτελεσματικά σε ένα θέμα 10ετίας δείχνοντας μέσα σε 36 ώρες τη βούλησή του για τεχνοκράτες στη διοίκηση του Οργανισμού και τις πρωτοβουλίες που έλαβε με την ανάληψη των καθηκόντων του για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Μανδρίνος υπογράμμισε ότι η Θεσσαλονίκη έχει ελπίδα για τουριστική ανάπτυξη με τον νέο δήμαρχο να δρα προς σ' αυτήν την κατεύθυνση. «Την πρώτη ημέρα στο δημαρχείο μίλησε για τα σκουπίδια, την τρίτη για τεχνοκράτες και στην εβδομάδα ζήτησε από τον Οργανισμό κορυφαίους επαγγελματίες του Μάρκετινγκ με τις ανάλογες αμοιβές», κατέληξε.