Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020
x

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

Μέσα από μια αμφίδρομη σχέση και συνεργασία, να μετατρέψουμε το προνόμιο αυτής της γειτνίασης σε βατήρα προκοπής για το μέλλον, τόνισε ο κ. Βαλιάνος.

Ο σχεδιασμός ανάδειξης της οικουμενικής ακτινοβολίας και της σημασίας του Αγίου Όρους για την Ορθοδοξία και τον Πολιτισμό και οι ανάγκες βελτίωσης των λιμενικών υποδομών στη Χερσόνησο του Άθω αποτέλεσαν το αντικείμενο της συζήτησης στη συνάντηση του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Αριστοτέλη Στέλιου Βαλιάνου με τον Πρωτοεπιστάτη, Γέροντα Συμεών τον Διονυσιάτη και μέλη της Ιεράς Επιστασίας, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο πρώτος στις Καρυές.

«Ο ευσεβής λαός του Δήμου Αριστοτέλη αισθάνεται ως ευλογία και ισχυρά σκέπη προστασίας τη συνύπαρξη με το Περιβόλι της Παναγιάς [...] Θέλουμε και μπορούμε, μέσα από μια αμφίδρομη σχέση και συνεργασία, να μετατρέψουμε το προνόμιο αυτής της γειτνίασης σε βατήρα προκοπής για το μέλλον του Δήμου μας, με την υλοποίηση ιδεών και σχεδίων, όπως η σύσταση του Κέντρου Αθωνικών Μελετών, που με τη συμβουλή, ευλογία και συνδρομή της Ιεράς Κοινότητας, μπορούν να αποτελέσουν έμπρακτες εκφράσεις αυτής της προσπάθειας», δήλωσε ο κ. Βαλιάνος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ