Skip to main content

Τι συζητήθηκε στην κρίσιμη ΓΣ του ΠΑΟΚ - Ελπίδα για Σαββίδη

Παρόνες ήταν και οπαδοί του «Δικεφάλου» που εξέφρασαν την αγωνία τους αναφορικά με την επόμενη μέρα της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με το ενδιαφέρον όλων να είναι στην επόμενη μέρα και με την παρουσία εκπροσώπων των οπαδών.

Όπως μεταδίδει το «SDNA», οι εργασίες της Γ.Σ., ξεκίνησαν στις 18.00 στο «PAOK Sports Arena» και το παρών έδωσαν οι Μπάνε Πρέλεβιτς και Μιλτιάδης Κανώτας, ως πρώην πρόεδροι, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος εκπροσωπώντας τον Ερασιτέχνη, ο μεταβατικός πρόεδρος, Άρης Καρακούσης και τα μέλη, Χρήστος Καραμπέρης και Πόλυς Κατσιώτας, καθώς επίσης και οι Νίκος Σταυρόπουλος και Τέλης Ζουρνατσίδης.

Παρόντες στην αίθουσα ήταν και κάποιοι οπαδοί της ομάδας, με δύο από αυτούς να είναι και εκπρόσωποι της συντονιστικής επιτροπής των συνδέσμων.

Αφού πέρασε όπως αναμενόταν το τυπικό σκέλος (έγκριση ισολογισμού, απαλλαγή μελών Δ.Σ. και εκλογή νέων ορκωτών ελεγκτών, με το 75,5% των μετόχων να εκπροσωπείται), έγινε κουβέντα με τους οπαδούς.

Κουβέντα που είχε να κάνει με την επόμενη μέρα στην ΚΑΕ, καθώς οι φίλοι του ΠΑΟΚ εξέφρασαν την αγωνία τους και την ανησυχία τους για το συγκεκριμένο θέμα.

Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις των οπαδών, είχαν να κάνουν με τον Ιβάν Σαββίδη και την οικονομική στήριξη που περιμένουν από εκεί, άπαντες στην ΚΑΕ. Ειπώθηκε ότι η πλευρά του είναι ενήμερη για τις υποχρεώσεις και σε πιθανή άφιξη του μέσα στις επόμενες ημέρες (ίσως και στο τέλος αυτής της εβδομάδας), αναμένεται να γίνει μια συνάντηση μαζί του, προκειμένου να υπάρξει μια οριστική απάντηση για το πως θα προχωρήσει η στήριξη του.

Κουβέντα έγινε και για τα χρέη της ΚΑΕ, τη δεδομένη χρονική στιγμή, με το ποσό, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη σημερινή Γ.Σ., να φτάνει τα 2.500.000 με 3.000.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί τόσο σε παλιές οφειλές, όσο και σε υποχρεώσεις προς το Δημόσιο.

Οι οπαδοί αφού εξέφρασαν την ανησυχία τους, τόνισαν επίσης ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος, προκειμένου να βοηθήσουν και αυτοί, όπως μπορούν, σε μια νέα προσπάθεια.

Όσον αφορά, τη θητεία αυτής της διοίκησης, έχει ισχύ μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου του 2019, ενώ κάτι που συζητήθηκε επίσης στη Γ.Σ., ήταν ο νέος φορολογικός νόμος με τη ρύθμιση των 120 δόσεων και η υπαγωγή σε αυτή.

Η παρουσία έστω και μιας μικρής μερίδας φίλων του ΠΑΟΚ, έδωσε μια μικρή ελπίδα, καθώς η κατάσταση στην ΚΑΕ είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη, αυτήν τη στιγμή. Ωστόσο, αυτό που τονίστηκε και πάλι, είναι αυτή η στάση αναμονής από όλους στο σύλλογο, για την οικονομική βοήθεια από τον Ιβάν Σαββίδη. Αυτά τα χρήματα περιμένουν στην ΚΑΕ, για να ξεκινήσει το... restart και να αρχίσει να λειτουργεί και πάλι, ο μπασκετικός ΠΑΟΚ.