Skip to main content

Οι Θεσσαλονικείς που θέλουν να γίνουν «από ΤΖΟΚΕΡ» με τα 8,8 εκατ.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών δοκιμάζουν την τύχη τους με την ελπίδα να γίνουν εκατομμυριούχοι – Μέχρι τις 21:30 η κατάθεση δελτίων

«Πυρετός» επικρατεί στα πρακτορεία ΟΠΑΠ της Θεσσαλονίκης ενόψει της αποψινής κλήρωσης του Τζόκερ, το οποίο μετά από 11 συνεχόμενα τζακ-ποτ μοιράζει στους νικητές της πρώτης κατηγορίας τουλάχιστον 8,8 εκατ. ευρώ, ένα ποσό, που όπως συμφωνούν οι παίχτες είναι παραπάνω από αρκετό για να τους αλλάξει τη ζωή.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, κάποιοι από τους οποίους δεν παίζουν κανένα άλλο τυχερό παιχνίδι, δοκιμάζουν την τύχη τους, με την ελπίδα ότι θα είναι αυτοί οι μεγάλοι νικητές. Είναι χαρακτηριστικό αυτό που είπε στη Voria.gr πράκτορας της πόλης, ότι «μέχρι να κλείσει η κατάθεση  των δελτίων (σσ: στις 21:30) όλοι οι Θεσσαλονικείς θα έχουν παίξει έστω και μία στήλη».

Οι παίχτες «επιστρατεύουν» όλα τα όπλα που διαθέτουν στη μάχη για τα 8,8 εκατ. ευρώ, όπως τυχερά νούμερα, «άχαστους συνδυασμούς», ακόμη και τις ημερομηνίες γέννησης συγγενικών τους προσώπων. Όσο για το τι θα κάνουν εάν είναι αυτοί οι μεγάλοι νικητές απόψε στις 22:00, οι περισσότεροι «τάζουν» σπίτια, αυτοκίνητα και ταξίδια στην οικογένειά τους, ενώ άλλοι έχουν πιο μεγαλεπήβολα σχέδια, όπως να... απολύσουν τα αφεντικά τους, να χτίσουν ξενοδοχείο, ακόμη και να αγοράσουν ποσοστό της αγαπημένης τους ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο Ιωνάς από τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, παίζει Τζόκερ από την ημέρα που ξεκίνησε, στις 16 Νοεμβρίου του 1997. Από τότε, δεν έχει χάσει σχεδόν καμία κλήρωση, παίζοντας παραδοσιακά κάποιες στήλες με τους ίδιους αριθμούς και κάποιες στήλες με τυχαία επιλογή αριθμών. Όπως είπε στη Voria.gr ακόμη δεν έχει κερδίσει κάποιο μεγάλο ποσό, ωστόσο δεν σταματά να ελπίζει ότι θα έρθει και η σειρά του. Εάν είναι ο μεγάλος νικητής της αποψινής κλήρωσης, δήλωσε ότι θα χτίσει ξενοδοχείο στο πρώτο πόδι Χαλκιδικής!

Ο Θέμης, γέννημα-θρέμμα Πειραιώτης, που τους τελευταίους μήνες ζει στη Θεσσαλονίκη παίζει και αυτός Τζόκερ εδώ και 10 χρόνια. Σε περίπτωση που είναι ο μεγάλος νικητής θα αγοράσει ένα καλό διαμέρισμα, ένα καλό αυτοκίνητο, θα βοηθήσει οικονομικά φίλους και συγγενείς, θα ταξιδέψει ανά τον κόσμο, και θα αγοράσει... ποσοστά της αγαπημένης του ομάδας, του Ολυμπιακού!




Ο Νίκος, εργάζεται σε κατάστημα εστίασης και είναι μόνιμος θαμώνας στο πρακτορείο της γειτονιάς του. Παρότι έχει κερδίσει πριν από μερικούς μήνες 2,500 ευρώ στο Τζόκερ, πιάνοντας 4+1 αριθμούς, δηλώνει «ο πιο άτυχος άνθρωπος του κόσμου». Σε αντίθεση με πολλούς παίκτες που εμπιστεύονται τα ίδια νούμερα σε κάθε κλήρωση, οι στήλες που γράφει είναι ένας συνδυασμός της ημερομηνίας και του αριθμού της κλήρωσης μαζί με τους αριθμούς της προηγούμενης, μία «αλχημεία», το μυστικό της οποίας δεν θέλησε να αποκαλύψει. Δεν χάνει την ελπίδα του ότι η τύχη θα του χαμογελάσει και από απόψε θα είναι πλουσιότερος κατά 8,8 εκατ. ευρώ. Εάν τα καταφέρει, θα αγοράσει το κατάστημα που εργάζεται και... θα απολύσει το αφεντικό του!

Ξεχωριστή είναι η περίπτωση του κ. Λευτέρη, ο οποίος έχει ένα παιδί ΑμεΑ και είναι παράλληλα μέλος ΜΚΟ που παρέχει στήριξη σε άτομα με κινητικά προβλήματα. Όπως είπε, εάν κερδίσει το μεγάλο ποσό της αποψινής κλήρωσης θα δώσει όλα τα χρήματα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. «Δεν μου χρειάζονται τα πολλά λεφτά. Μου αρκούν 5-10 ευρώ για να περνάω τη μέρα μου. Έτσι κι αλλιώς τα χρήματα, όπως όλα στη ζωή είναι δανεικά. Αυτό που μένει είναι το καλό που κάνεις για τους συνανθρώπους σου», ανέφερε χαρακτηριστικά.



Να σημειωθεί ότι μόνο φέτος το Τζόκερ έχει μοιράσει πάνω από 43 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας, ενώ από το 2007 το ποσό που έχει δώσει το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ ξεπερνάει τα 613 εκατ. ευρώ!

Σε λίγες ώρες από τώρα, στις 22:00, θα γνωρίζουμε εάν η κληρωτίδα θα βγάλει έναν ή περισσότερους μεγάλους νικητές, ή θα σημειωθεί νέο τζακ-ποτ, με αποτέλεσμα το ποσό να μεγαλώσει κι άλλο.