Skip to main content

Τι θα κάνει ο Κωνσταντίνος Ζέρβας με τον δήμο Θεσσαλονίκης;

Στην ανεξάρτητη κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές προσανατολίζεται ο δημοτικός σύμβουλος, που συναντάται τις τελευταίες μέρες με πολιτικούς φορείς.

Έντονη κινητικότητα παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Κωνσταντίνος Ζέρβας. Άραγε προσανατολίζεται σε ανακοίνωση υποψηφιότητας για τον δημαρχιακό θώκο;

Όλα πλέον αυτό δείχνουν, σε αυτό συνηγορούν. Η δημοσκόπηση της εταιρείας ProRata δείχνει τον κ. Ζέρβα να καταγράφει ανερχόμενη δυναμική, καθώς έχει τις περισσότερες θετικές γνώμες ανάμεσα σε άλλους δημοτικούς συμβούλους (Αηδονόπουλος, Αβραμόπουλος και Κούβελας), αλλά και μεταξύ των ονομάτων που έχουν πέσει στο τραπέζι για το κόμμα της ΝΔ (Μπίλλιας, Παπαμιμίκος).

Ο ίδιος φέρεται να πραγματοποιεί ποικίλες συναντήσεις στη ΔΕΘ με καινοτόμους επιχειρηματικούς και πολιτικούς φορείς, όπως και η πρόσφατη συνάντηση του με το δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, την αντιπεριφερειάρχη, Βούλα Πατουλίδου κτλ.

Την ίδια στιγμή τον βλέπουμε να συνεχίζει έντονες και τεκμηριωμένες παρεμβάσεις του στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και στα social media, με πρωτότυπο υλικό αναδεικνύοντας προβλήματα υποδομών και καθημερινότητας, παρεμβάσεις για τα σκουπίδια, εγκαταλελειμμένους δημόσιους χώρους και άλλες σχετικές αναρτήσεις. Είναι άραγε έτοιμη η Θεσσαλονίκη για μια υποψηφιότητα που απέχει από την... κομματοκρατία; Όσοι τον παρακολουθούν μιλούν για έναν πετυχημένο, συνεπή και...αυστηρό πολιτικό που στην αυτοδιοικητική του πορεία έλυσε προβλήματα που δεν κατάφεραν άλλοι. Ίδωμεν...

Μετά και την ολοκλήρωση της επίσκεψης Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ το τοπίο θα ξεκαθαρίσει πλήρως...