Skip to main content

Τι θα συζητήσουν σήμερα Παπακωνσταντίνου-Βουρλούμης

Ενημερώθηκε ή όχι η κυβέρνηση σχετικά με την απόφαση της διοίκησης του ΟΤΕ για έξοδο της μετοχής του από το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης; Η απάντηση θα δοθεί σήμερα το μεσημέρι στη συνάντηση Παπακωνσ
Ενημερώθηκε ή όχι η κυβέρνηση για την απόφαση της διοίκησης του ΟΤΕ να βγάλει τη μετοχή του Οργανισμού από το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης; Απάντηση στο ερώτημα αυτό θα δοθεί σήμερα το μεσημέρι κατά τη διάρκεια κρίσιμης συνάντησης που θα έχουν ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου με τον επικεφαλής του Οργανισμού κ. Π. Βουρλούμη.

Οι πληροφορίες, ωστόσο, που έρχονται από την οδό Νίκης επιμένουν ότι στην κυβέρνηση είναι εκνευρισμένοι για την κίνηση αυτή της διοίκησης του ΟΤΕ η οποία μάλιστα έγινε χωρίς προηγουμένως να ενημερωθεί το υπουργείο, που εκπροσωπεί τα συμφέροντα του δημοσίου.

Στην ίδια συνάντηση, όμως, θα συζητηθούν και μια σειρά από άλλα κρίσιμα θέματα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι θα τεθεί και το ζήτημα της διάδοχης κατάστασης στον ΟΤΕ. Αν κι εφόσον βεβαίως κινηθεί τέτοια διαδικασία και δεν ανανεωθεί απλώς η θητεία του κ. Βουρλούμη στην ηγεσία του Οργανισμού.