Skip to main content

Τη Θεσσαλονίκη με τη Σόφια θα συνδέει από την άνοιξη η Bulgaria Air

Οι πτήσεις της Bulgaria Air από Σόφια για Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσουν από 21 Μαῒου και θα εκτελούνται 2 φορές την εβδομάδα.

Απευθείας πτήσεις για Θεσσαλονίκη και για νησιωτικούς προορισμούς, όπως Κέρκυρα, Ηράκλειο και Ρόδο ξεκινάει ο βουλγαρικός αερομεταφορέας Bulgaria Air, που συνδέει εδώ και χρόνια την Αθήνα με τη Σόφια.

Οι πτήσεις της Bulgaria Air από Σόφια για Θεσσαλονίκη, αναφέρει η ταξιδιωτική σελίδα «Όμορφα Ταξίδια» στο Facebook, θα ξεκινήσουν από 21 Μαῒου και θα εκτελούνται 2 φορές την εβδομάδα με αεροσκάφος τζετ Embraer E-190 των 108 θέσεων. Το δρομολόγιο θα εκτελείται Παρασκευή και Κυριακή (αρχικά Δευτέρα) από Θεσσαλονίκη με το κάτωθι πρόγραμμα:

-Παρασκευή αναχώρηση από Θεσσαλονίκη 16:30, άφιξη στη Σόφια 17:25. Από Σόφια αναχώρηση στις 14:50, άφιξη Θεσσαλονίκη στις 15:45.

-Κυριακή, αναχώρηση από Θεσσαλονίκη στις 21:45, άφιξη στη Σόφια 22:40. Από Σόφια αναχώρηση στις 20:05, άφιξη Θεσσαλονίκη στις 21:00.

Να σημειωθεί πως δεν υπάρχει διαφορά ώρας με την Βουλγαρία.

Τα υπόλοιπα δρομολόγια θα έχουν ως εξής:

-για Ηράκλειο, από 22 Μαῒου κάθε Πέμπτη και Κυριακή.

-για Ρόδο, από 22 Μαῒου κάθε Σάββατο

-για Κέρκυρα, από 11 Ιουνίου, κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

O στόλος της Bulgaria Air αποτελείται μόνο από τζετ αεροσκάφη τύπου Ε-190, Α-319 και Α-320. Η εταιρεία, όπως και οι περισσότερες πια, προσφέρει διάφορες κατηγορίες ναύλων, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του εκάστοτε επιβάτη (με χειραποσκευή, με αποσκευή, economy saver, flex κτλ.)