Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Η FIFA ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΤΟ GREXIT

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ζητά συγκεκριμένες εγγυήσεις και λήψη μέτρων προκειμένου να σταματήσουν άμεσα τα περιστατικά βίας

Συγκεκριμένες εγγυήσεις προκειμένου να σταματήσουν άμεσα τα περιστατικά βίας και λήψη αυστηρών μέτρων, απαιτεί η FIFA από την ΕΠΟ, προκειμένου να αποφευχθεί το Grexit του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο εκπρόσωπος επικοινωνίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Φεντόρ Τουρμπίν με δηλώσεις του στο ΑΜΠΕ, τόνισε: «Η FIFA έλαβε γνώση της άρσης απαγόρευσης διεξαγωγής των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος και του κυπέλλου και ενημέρωσε την ελληνική κυβέρνηση ότι η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA, η οποία επιβλέπει την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, υπέβαλε έκθεση στον πρόεδρο της Επιτροπής Ενώσεων μελών της FIFA.

Πέρα από την άρση της απαγόρευσης, η FIFA απαιτεί συγκεκριμένες εγγυήσεις ότι τα επεισόδια βίας θα σταματήσουν, επιτρέποντας έτσι την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων στις εθνικές διοργανώσεις, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Περαιτέρω ενημερώσεις για το θέμα αυτό θα κοινοποιηθούν εγκαίρως».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ