Skip to main content

TieBreakers: Τα πάντα για τα αθλήματα ρακέτας με ένα… κλικ

Η πλατφόρμα απευθύνεται σε παίκτες που αναζητούν γήπεδο, προπονητή ή συμπαίκτη και σε ιδιοκτήτες γηπέδων, από ιδιώτες και δήμους μέχρι ξενοδοχεία

Παίζετε τένις και αναζητάτε γήπεδο; Ψάχνετε συμπαίκτη ή προπονητή; Θέλετε να δοκιμάσετε έναν καινούριο όμιλο για το παιχνίδι σας; Χρειάζεστε πλέκτη για τη ρακέτα σας; Μέχρι πριν από λίγο καιρό όλες αυτές οι αναζητήσεις έπρεπε να γίνουν η κάθε μία ξεχωριστά στο διαδίκτυο και απαιτούσαν χρόνο, ενώ μπορεί να μην οδηγούσαν πάντα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Πλέον υπάρχει μία πλατφόρμα, η TieBreakers, η οποία ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε σε ένα σημείο όλα όσα αναζητάτε γύρω από τα αθλήματα ρακέτας.

Πρόκειται για το δημιούργημα δύο προπονητριών του τένις και καθηγητριών Φυσικής Αγωγής, της Σοφίας Μπουμπάκη και της Μαντούς Γαβριηλίδου, που διέγνωσαν αρχικά την ανάγκη κυρίως επισκεπτών από άλλες περιοχές, που, όταν βρίσκονταν στην πόλη και ήθελαν να παίξουν τένις, δεν ήξεραν πρόσωπα και πράγματα και αναζητούσαν στα τυφλά. Βλέποντας δε πώς εξελίσσονται οι νέες τεχνολογίες, αφουγκραζόμενες την επέκταση των online κρατήσεων που τείνουν να επικρατήσουν, αλλά και ενθαρρυμένες από τη σημαντική δημοφιλία του τένις, οι δύο συνεργάτιδες αποφάσισαν να δημιουργήσουν την TieBreakers.

Η πλατφόρμα μάλιστα, που βγήκε στον αέρα τον Δεκέμβριο του 2021, έχει επεκταθεί πλέον, πέραν της Θεσσαλονίκης, στο Ηράκλειο της Κρήτης, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής και στη Σαντορίνη, ενώ έχει στόχο να πετύχει ακόμα μεγαλύτερη γεωγραφική κάλυψη εντός της χώρας, αλλά και να προσελκύσει και χρήστες από το εξωτερικό που έρχονται το καλοκαίρι στη χώρα μας για διακοπές.

Πού απευθύνεται και τι προσφέρει

Η TieBreakers απευθύνεται σε τρεις κατηγορίες: πρώτον, σε απλούς χρήστες, δηλαδή σε παίκτες τένις ή άλλων αθλημάτων ρακέτας που αναζητούν γήπεδο, ένα άλλο club για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, προπονητή, φροντιστή, διαιτητή ή απλώς συμπαίκτη, ακόμα και πλέκτες ρακετών. Δεύτερον, σε ιδιοκτήτες-διαχειριστές γηπέδων, από ιδιωτικούς ομίλους και δήμους μέχρι ξενοδοχεία και clubs και τρίτον, σε προπονητές, φροντιστές, διαιτητές, πλέκτες ρακετών, και γενικότερα σε επαγγελματίες γύρω από τα αθλήματα αυτά, που μπορούν να καταχωρούν το προφίλ τους στην πλατφόρμα.

Για τους απλούς χρήστες η πλατφόρμα προσφέρει εξοικονόμηση χρόνου, ευκολία πληρωμής μέσω αυτής και πολλή, συσσωρευμένη πληροφορία γύρω από τα αθλήματα ρακέτας. Όσο για την κατηγορία των ιδιοκτητών-διαχειριστών γηπέδων αποτελεί ένα εργαλείο οργάνωσης του χωροχρόνου τους, που τους δίνει πλήρη διαχείριση των κρατήσεων των χώρων τους -και μέσω του κινητού τους- από όπου κι αν βρίσκονται, 24ώρες το 24ωρο, αλλά και συνεχή εποπτεία. Για τους υπόλοιπους επαγγελματίες είναι μια ευκαιρία να κάνουν ακόμα πιο γνωστή τη δουλειά τους και να διευρύνουν το πελατολόγιό τους. Μάλιστα, οι σύλλογοι μπορούν να αναρτούν και τα τουρνουά τους, στα οποία οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να εγγράφονται μέσω της πλατφόρμας.

Όλες οι παροχές της TieBreakers είναι αυτή τη στιγμή δωρεάν τόσο για τους χρήστες όσο και για τους συλλόγους και τους ιδιοκτήτες γηπέδων που τα καταχωρούν.

Πέραν του τένις, η TieBreakers καλύπτει τις ανάγκες και για άλλα αθλήματα ρακέτας, όπως το padel, το πινγκ πονγκ, το squash,το beach tennis και το beach raquet.

Μήνα με τον μήνα ο αριθμός των ατόμων που μαθαίνουν και ακολουθούν την TieBreakers μέσω των social media αυξάνεται, όπως και ο αριθμός των γηπέδων που καταχωρούνται, αλλά και των απλών χρηστών, όπως λέει στη Voria η Σοφία Μπουμπάκη. Πλέον, η προσπάθεια των δύο συνεργάτιδων είναι να εξοικειωθούν οι χρήστες με τη διαδικασία και να την ολοκληρώνουν όλη, από την αναζήτηση και την κράτηση μέχρι την πληρωμή, μέσω της πλατφόρμας.

Η TieBreakers αναπτύσσει και ένα ενημερωτικό σκέλος με τη μορφή blog με θέματα γύρω από το τένις και τα άλλα αθλήματα ρακέτας, το οποίο θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις αθλητών, προπονητών και γενικότερα πληροφορίες για τις τελευταίες αθλητικές εξελίξεις.

«Η ομάδα της TieBreakers φέρνει κοντά όλους όσοι είναι ενεργοί και μυημένοι στον όμορφο κόσμο των αθλημάτων ρακέτας. Δημιουργεί ένα καινοτόμο εργαλείο για τους επαγγελματίες του χώρου, αλλά και για τους ενδιαφερόμενους παίκτες που μπορούν να βρίσκουν εύκολα και άμεσα ό,τι αφορά στο άθλημά τους» λένε οι δύο δημιουργοί της πλατφόρμας.

Eπισκεφτείτε την ιστοσελίδα της TieBreakers εδώ.