Skip to main content

Τηλεδιάσκεψη Ευθυμίου-Μανδρίνου για τις επιπτώσεις λόγω κορωνοϊού

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης μετέφερε στη βουλευτή της ΝΔ την έντονη ανησυχία των ξενοδόχων για την πτώση στον αριθμό κρατήσεων.

Τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, Ανδρέα Μανδρίνο, πραγματοποίησε η βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Άννα Ευθυμίου προκειμένου να συζητήσουν τα ζητήματα που προκύπτουν για τον κλάδο τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο κ. Μανδρίνος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση μετέφερε στη βουλευτή την έντονη ανησυχία των ξενοδόχων της Θεσσαλονίκης για τη διαφαινόμενη κατακόρυφη πτώση στον αριθμό των κρατήσεων για τους επόμενους μήνες. Αυτό που ζητούν οι ξενοδόχοι από την Πολιτεία, όπως επισήμανε ο πρόεδρος της Ε.Ξ.Θ. στην Άννα Ευθυμίου, είναι μία συντεταγμένη πολιτική διαχείρισης του τρόπου και του χρόνου λειτουργίας των ξενοδοχείων της Θεσσαλονίκης, ώστε οι εύρωστες επιχειρήσεις να μην καταστούν προβληματικές, λόγω χρεών, με σεβασμό πάντα στα πρωτόκολλα υγείας, αλλά και με παράλληλη στήριξη των εργαζομένων.

«Ο τουρισμός αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους μοχλούς ανάπτυξης για τη Θεσσαλονίκη, που είναι απαραίτητο να στηριχθεί. Επειδή βούλησή μου είναι να γίνω κοινωνός των προβλημάτων των ξενοδόχων της Θεσσαλονίκης, με σκοπό να τα επεξεργαστώ και να εισφέρω τις προτάσεις μου για το μείζον αυτό θέμα στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών μου καθηκόντων προς υποστήριξη του κυβερνητικού έργου, επικοινώνησα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, δήλωσε η Άννα Ευθυμίου.