Δευτέρα 25 Μαΐου 2020
x

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής είχε τηλεδιάσκεψη με προέδρους των δικηγορικών συλλόγων στον απόηχο του αιτήματος των δικηγόρων να λάβουν τα 800 ευρώ

Τηλεδιάσκεψη με τους προέδρους των δικηγορικών συλλόγων Αθηνών-Πειραιώς και Θεσσαλονίκης είχε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στον απόηχο του αιτήματος των δικηγόρων να ενταχθούν στους δικαιούχους της ειδικής αποζημίωσης των 800 ευρώ.

Έπειτα από την τηλεδιάσκεψη με τους προέδρους των δικηγορικών συλλόγων Αθηνών – Πειραιώς και Θεσσαλονίκης. Δ. Βερβεσό, Γ. Σταματογιάννη και Ε. Κουτσοχήνα, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η καταβολή επιδόματος δήθεν κατάρτισης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τους δικηγόρους, δεν ανταποκρίνεται στοιχειωδώς στις ανάγκες των έκτακτων συνθηκών. Με κυβερνητική απόφαση έχουν οδηγηθεί σε αναστολή κάθε επαγγελματικής τους δραστηριότητας. Τι άλλαξε και η κυβέρνηση εμπαίζει το επιστημονικό δυναμικό της χώρας - και ιδιαίτερα νέους ανθρώπους; Δεν είναι ώρα για τέτοιες μεθοδεύσεις. Με τον τρόπο που θα γίνουν τα δήθεν προγράμματα κατάρτισης, κάποιοι θα ωφεληθούν εις βάρος του ελληνικού λαού.

Καλώ την κυβέρνηση να αναθεωρήσει άμεσα την απόφαση της και να εντάξει τους δικηγόρους όπως και όλους τους επαγγελματίες αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες, στους δικαιούχους της ειδικής αποζημίωσης των 800 ευρώ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ