Σάββατο 30 Μαΐου 2020
x

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΖΕΡΒΑ-ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εκτιμήθηκαν σε πρώτο βαθμό τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας της Δημόσιας Υγείας και οι επιπτώσεις του lock down στην οικονομία.

 

Τηλεδιάσκεψη για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη χώρα και ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη από την πανδημία του covid-19 είχε σήμερα το μεσημέρι, ο δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας με την επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.

Κατά τη διάρκεια της τηλεσύσκεψης εκτιμήθηκαν σε πρώτο βαθμό τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας της Δημόσιας Υγείας, οι επιπτώσεις του lock down στην οικονομία, αλλά και η επόμενη ημέρα.

Μέσα από τη σύσκεψη κρίθηκε απαραίτητη η διεξαγωγή μίας ευρύτερης συζήτησης με όλους τους παραγωγικούς φορείς της πόλης ώστε να καταρτιστεί ένας χάρτης ενεργειών και δράσεων για τις επικείμενες μέρες του Πάσχα, τη λειτουργία της αγοράς και της πόλης, αλλά κυρίως η επόμενη, μετά την υγειονομική κρίση, φάση της οικονομίας και ζωής της πόλης.

Σε αυτό το πλαίσιο αποφασίστηκε να ληφθεί ανάλογη πρωτοβουλία από τη διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κ. Αντωνίου, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τους φορείς της πόλης την ερχόμενη Παρασκευή.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ