Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΕΡΒΑ - ΕΟΔΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

Έχει δοθεί εντολή για αυστηρή τήρηση των προβλεπόμενων κανόνων και των πρωτοκόλλων στους χώρους του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το μεσημέρι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας με τον πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Παναγιώτη Αρκουμανέα σχετικά με την εξέλιξη των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Όπως τονίζεται σε σχετική ενημέρωση, η διαχείριση της υγειονομικής κρίσης απαιτεί ψυχραιμία αλλά συγχρόνως εγρήγορση και μέγιστη ευθύνη και σε αυτό το πλαίσιο έχει δοθεί εντολή για αυστηρή τήρηση των προβλεπόμενων κανόνων και των πρωτοκόλλων στους χώρους του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Η είσοδος στο Δημαρχείο γίνεται με θερμομέτρηση, ενώ οι επισκέπτες του κτιρίου εισέρχονται με μάσκα. Η χρήση μάσκας είναι επιβεβλημένη σε όλους τους χώρους γραφείων στους οποίους υπάρχει επαφή με το κοινό τόσο για τους δημοτικούς υπαλλήλους όσο και για τους πολίτες που προσέρχονται, για να εξυπηρετηθούν.

Εξάλλου, ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης Ευθύμης Φωτόπουλος απηύθυνε συστάσεις προς όλες τις δημοτικές υπηρεσίες για υγειονομική πειθαρχία και κατά γράμμα τήρηση των ΚΥΑ και των εγκυκλίων που προσδιορίζουν τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται στο πλαίσιο περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ