Skip to main content

Τυλιγμένη με την ελληνική σημαία η σορός του Κατσίφα (φωτο)

Μέσα σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα η οικογένεια Κατσίφα παρέλαβε στη μία τα ξημερώματα από το νεκροτομείο Τιράνων, τη σορό του Κωνσταντίνου

Παραδόθηκε στην οικογένεια Κατσίφα η σορός του Kωνσταντίνου, 10 ημέρες από τον θάνατό του μετά και από παρέμβαση του Αλβανού Προέδρου Ιλίρ Μέτα, καθώς επίσης και του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιου.

Μέσα σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα η οικογένεια Κατσίφα παρέλαβε στη μία τα ξημερώματα από το νεκροτομείο Τιράνων, τη σορό του Κωνσταντίνου, ο οποίο έχασε τη ζώή του κατά τη διάρκεια επεισοδίου με τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Η εισαγγελία Τιράνων, ύστερα από την παρέμβαση της αλβανικής προεδρίας, έκανε δεκτό το αίτημα της οικογένειας, η οποία ζει δραματικές στιγμές.

Η σορός στις 6.00 το πρωί έφτασε στο γραφείο τελετών στην Δερβιτσάνη και έχει μεταφερθεί από νωρίς το απόγευμα στο σπίτι της οικογένειας, σύμφωνα με την παράδοση του τόπου.

Η κηδεία του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα έχει προγραμματιστεί να γίνει αύριο στις 13:00 τοπική ώρα. Στο χωριό έχουν αρχίσει να φτάνουν συγγενείς και φίλοι από την Αθήνα και άλλες περιοχές της Ελλάδας προκειμένου να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.