Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021
x

ΤΙΜΑ ΤΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ

«Νοιάζομαι σημαίνει προσφέρω» ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργανώνει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία της Μαρίας Σπυράκη

Αναγνωρίζοντας την κοινωνική τους προσφορά και σεβόμενος τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν στον συνάνθρωπο, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου, τιμά την Κυριακή 5 Μαΐου και ώρα 11.00 π.μ., στο ξενοδοχείο «Nikopolis» (Ασκληπιού 16-18-Πυλαία), οκτώ εθελοντικές οργανώσεις της Θεσσαλονίκης με πλούσια δραστηριότητα.

Τίτλος της εκδήλωσης είναι «Νοιάζομαι σημαίνει προσφέρω» και μέσω αυτής ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «θέλει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους τους συμπολίτες μας που διαθέτουν προσωπικό χρόνο για να σταθούν στο πλευρό όσων το έχουν ανάγκη».

Πέραν του κ. Καράογλου, για τους «Απόστολους» της προσφοράς και τους διαμορφωτές της κοινωνίας αλληλεγγύης θα μιλήσουν η Ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ κα. Μαρία Σπυράκη, καθώς και ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Γιάννης Πάιδας.  

Οι εθελοντικές οργανώσεις που θα τιμηθούν για την άοκνη προσφορά τους στον συνάνθρωπο είναι οι:

 1)    ΑΕΛΙΑ, Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση
 2)    Εθελοντική Ομάδα Φιλύρου Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη
 3)    Ελληνική Ομοσπονδία Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας
 4)    Θερμαΐδες, Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών
 5)    Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων ΡΟΜ «ο Φάρος του κόσμου»
 6)    Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «Στοργή»
 7)    Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Π.Ε. Θεσσαλονίκης
 8)    Σωματείο ΑμεΑ «Άγιος Αναστάσιος ο Πέρσης».

Με αφορμή την εκδήλωση που διοργανώνει το πολιτικό του γραφείο, την Κυριακή 05 Μαΐου 2019 και ώρα 11.00 π.μ. με τίτλο «Νοιάζομαι σημαίνει προσφέρω», ο κ. Καράογλου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το “μαζί” είναι η πιο ισχυρή λέξη, για αυτό θεώρησα καθήκον μου να τιμήσω συμβολικά τα στελέχη οκτώ εθελοντικών οργανώσεων της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στις πολλές εθελοντικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας, τα οποία θυσιάζοντας χρόνο από τις οικογένειές τους προσφέρουν πολύτιμες ανάσες αλληλεγγύης σε συμπολίτες μας που χρειάζονται ένα χέρι για να πιαστούν. Νοιάζομαι σημαίνει προσφέρω. Προσφέρω σημαίνει δίνω και δίνω σημαίνει στηρίζω απλόχερα χωρίς να προσδοκώ αντάλλαγμα. Βασιζόμενοι στην παραπάνω αρχή συμβάλλουμε στη διαμόρφωση μιας αναγκαίας κοινωνικής “αλυσίδας” έμπρακτης  βοήθειας η οποία, κόντρα στην εποχή του άκρατου “εγώ” που κυριαρχεί, αναδεικνύει το πραγματικό νόημα του ανθρωπισμού».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ