Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020
x

ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟ – ΣΕΡΒΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το Περιφερειακό Εμπορικό Επιμελητήριο του Λέσκοβατς απένειμε το βραβείο καλύτερου φορέα για το 2015 στο Ελληνο - Σερβικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Η επιτροπή απονομής βραβείων του Περιφερειακού Εμπορικού Επιμελητηρίου του Λέσκοβατς απένειμε το βραβείο καλύτερου φορέα για το έτος 2015 στο Ελληνο - Σερβικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 στο κτήριο του Επιμελητηρίου του Λέσκοβατς, με συμμετοχή φορέων και επιχειρηματιών της περιοχής.

Η προσπάθεια που καταβάλλει η διοίκηση του Ελληνο - Σερβικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, να αναπτύξει επιχειρηματικές δράσεις και να δημιουργήσει το οικονομικό περιβάλλον, προκειμένου εταιρείες και από τις δύο χώρες να αναπτύξουν συνεργασίες που θα αποφέρουν σημαντικά οφέλη τόσο για την Ελλάδα όσο για την Σερβία, επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, αναφέρει το ίδιο σε ανακοίνωση του.

Το βραβείο παρέλαβε ο Κώστας Γεωργάκος, Πρόεδρος του Ελληνο – Σερβικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, ο οποίος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου του Λέσκοβατς κ. Goran Jovic τόσο για την τιμή, όσο και για την μέχρι τώρα συνεργασία. Αξίζει να τονιστεί πως το Επιμελητήριο του Leskovac είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Ελληνο – Σερβικού Επιμελητηρίου και μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει ενεργά σε όλες τις δράσεις του.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση, η οποία αποτελεί θεσμό για την πόλη, πραγματοποιείται ετήσια από το Περιφερειακό Εμπορικό Επιμελητήριο του Λέσκοβατς, κατά τη διάρκεια της οποίας απονέμονται επιχειρηματικά βραβεία στις πιο παραγωγικές εταιρείες που δραστηριοποιήθηκαν στη Νότια Σερβία.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ