Skip to main content

Την 1η Ιουνίου ανοίγουν τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών για παιδιά δημοτικού

Τι συζητήθηκε στη διάρκεια συνάντησης του κ. Παπαθανάση με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας.

Η επανέναρξη λετουργίας των Κέντρων Ξένων Γλωσσών για παιδιά δημοτικού θα γίνει ταυτόχρονα με το άνοιγμα των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, την 1η Ιουνίου, διευκρίνισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, στη διάρκεια συνάντησής του με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου αναφέρθηκε και στην άρση των περιοριστικών μέτρων για τη λειτουργία γυμναστηρίων και σχολών χορού. Ο κ. Παπαθανάσης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη στήριξη των συγκεκριμένων κλάδων, ωστόσο ενημέρωσε τον πρόεδρο του επιμελητηρίου ότι η οριστική απόφαση της κυβέρνησης θα εξαρτηθεί από την εισήγηση των Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στην ατζέντα της συζήτησης ήταν επίσης η επανέναρξη του κλάδου της εστίασης, ενώ συμφωνήθηκε η συμμετοχή του κ. Παπαθανάση σε μία από τις προσεχείς ενημερωτικές τηλεδιασκέψεις που διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.