Skip to main content

Την 1η Μαρτίου η εκδήλωση στη βιβλιοθήκη του Goethe με το KIDOT

Μια πληθώρα εκπαιδευτικών εργαστηρίων και ψυχαγωγικών παιχνιδιών θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Βιβλιοθήκης του Goethe-Institut.

Ένα ταξίδι στον παραμυθένιο κόσμο του καρναβαλιού, μέσα από πολλές πρωτότυπες δράσεις, υπόσχεται το Goethe-Institut Thessaloniki το οποίο ανοίγει τις πόρτες της βιβλιοθήκης του σε όλους τους μικρούς μασκαράδες σε μια εκδήλωση που διοργανώνει μαζί με το Kidot.

Την Παρασκευή, 1 Μαρτίου, από τις 18:00 έως τις 21:00 μια πληθώρα εκπαιδευτικών εργαστηρίων και ψυχαγωγικών παιχνιδιών θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Βιβλιοθήκης του Ινστιτούτου:

18:00-21:00 "Γεμίζουμε τη Γερμανία με χρώματα Άνοιξης": Η παιδική βιβλιοθήκη γεμίζει χρώματα για τους μικρούς μας φίλους
18:00-19:00 "Το γαϊτανάκι των πολιτισμών": Γράφουμε τη δική μας ιστορία και ανακαλύπτουμε νέους πολιτισμούς (εργαστήριο)
18:30-19:30 "Σ' έναν πύργο μαγεμένο κρύφτηκαν οι ιστορίες": Θα μπορέσουμε να λύσουμε τα μάγια για να διαβάσουμε ξανά τα βιβλία μας;
19:30-20:30 "Το παραδοσιακό καρναβάλι σήμερα": Φτιάχνουμε αποκριάτικες μάσκες με τα στοιχεία αποκριών άλλων χωρών (εργαστήριο)
20:00-21:00 "Παιχνιδομασκαρέματα": Πόσα παιχνίδια μπορούμε να παίξουμε με τις στολές μας μέσα σε μία ώρα γεμάτη μουσική;

«Mην ξεχάσετε τις αποκριάτικες στολές σας που θα αποτελέσουν το dress code της βραδιάς! Είστε έτοιμοι να πιάσετε τον παλμό του νέου "Kinder-thek";», αναφέρουν οι διοργανωτές.

 Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους. Για τη συμμετοχή στα εργαστήρια απαιτείται προεγγραφή μέσω ηλεκτρονικής φόρμας στον παρακάτω σύνδεσμο: http://bit.ly/2GfIG7T
Σημειώνεεται πως ο αριθμός συμμετεχόντων στα εργαστήρια είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.