Skip to main content

Την 1η Οκτωβρίου ξεκινά η «Olympic Air»

Από τις 29 Σεπτεμβρίου διακόπτονται τα δρομολόγια των Ολυμπιακών Αερογραμμών σε 28 προορισμούς εξωτερικού και 26 εσωτερικού.
Την 1η Οκτωβρίου ξεκινά τα δρομολόγια της η Olympic Air, ενώ  από τις 29 Σεπτεμβρίου διακόπτονται τα δρομολόγια των Ολυμπιακών Αερογραμμών σε 28 προορισμούς εξωτερικού και 26 εσωτερικού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Ολυμπιακών Αερογραμμών, όσοι επιβάτες διαθέτουν εισιτήρια, μετά την 29η του μηνός, έχουν τη δυνατότητα εξυπηρέτησης από άλλες αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Olympic Air, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.Όσοι δεν επιθυμούν να ταξιδέψουν, δικαιούνται πλήρη επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου.
Για πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να απευθύνεται στα κατά τόπους γραφεία των Ολυμπιακών Αερογραμμών ή στον αριθμό 210- 9666666.

Η Olympic Air θα έχει στη διάθεσή της στην παρούσα φάση 16 Airbus 319 και 320, δέκα Bombardier Q400, πέντε Bombardier Dash 100 και ένα ATR-42.
Υπενθυμίζεται ότι η Olympic Air θα προσφέρει υπηρεσίες σε 19 προορισμούς εσωτερικού και 17 εξωτερικού, ενώ τις υπερατλαντικές πτήσεις θα τις πραγματοποιεί σε συνεργασία με άλλες μεγάλες εταιρείες, όπως την Delta και KLM.
Παράλληλα, θα συνεχίσει τα δρομολόγια των λεγόμενων άγονων γραμμών, χωρίς να εισπράττει την κρατική επιχορήγηση έως ότου ολοκληρωθεί (από τη νέα κυβέρνηση) ο σχετικός διαγωνισμός.