Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021
x

ΤΗΝ 85Η ΔΕΘ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΓΚΟΛΙΔΑΚΗΣ (ΦΩΤΟ)

Ο πολιτευτής επισκέφθηκε πολλά περίπτερα και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς επιχειρηματίες, αλλά και πολλούς επισκέπτες.

Την 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο ειδικός καρδιολόγος και πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης (ΝΔ) Διαμαντής Γκολιδάκης.

Ο κ. Γκολιδάκης μετέβη σε πολλά περίπτερα και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς επιχειρηματίες, αλλά και πολλούς επισκέπτες. Συζητώντας με ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στις καινοτόμες, νεοφυείς, startups επιχειρήσεις, διαπίστωσε τη μεγάλη πρόοδο που έχει συντελεστεί σε αυτόν τον τομέα. Ο Δ. Γκολιδάκης άκουσε με ενδιαφέρον τις προσωπικές ιστορίες των νέων που επέλεξαν να μείνουν στην Ελλάδα και να καταφέρουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Επιπλέον, ο κ. Γκολιδάκης επισκέφθηκε τα περίπτερα των Σωμάτων Ασφαλείας και ευχαρίστησε τις γυναίκες και τους άνδρες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού για την τεράστια προσφορά τους στην ελληνική κοινωνία.

Παράλληλα, ο Διαμαντής Γκολιδάκης συναντήθηκε με κορυφαίους υπουργούς, περιφερειάρχες και δημάρχους με τους οποίους αντάλλαξε ενδιαφέρουσες απόψεις. Μετά το πέρας της επίσκεψης στη φετινή ΔΕΘ ο κ. Γκολιδάκης δήλωσε: «Αυτό που ζούμε στην 85η ΔΕΘ είναι μοναδικό. Εκτός του ότι είναι η πρώτη covid – free έκθεση στην Ευρώπη, δείχνει ότι η τροχιά ανάπτυξης στην οποία έχει εισέλθει η χώρα θα είναι κάτι συνεχές με άμεσα και απτά αποτελέσματα για τον κάθε πολίτη».