Skip to main content

Την Αλεξανδρούπολη επισκέπτεται αύριο η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκειμένου να παραστεί στους εορτασμούς για την απελευθέρωση της πόλης.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη από αύριο Πέμπτη 13/5 έως το Σάββατο 15/5, προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης.

Αναλυτικά:

Την Πέμπτη, στις 18:00, θα συναντηθεί με τον μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης, Άνθιμο, ενώ στις 18:30 θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστο Μέτιο και τον αντιπεριφερειάρχη, Δημήτρη Πέτροβιτς.

Την Παρασκευή 14/5, στις 10:30, θα παραστεί στη δοξολογία χοροστατούντος του μητροπολίτη Άνθιμου, στις 11:15 θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο Δόμνα Βισβίζη και στις 11:50 θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Ιωάννη Ζαμπούκη και εκπροσώπους των τοπικών Αρχών.

Το Σάββατο 15/5 θα μεταβεί στην Ορεστιάδα, όπου στις 10:30 θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο, Βασίλη Μαυρίδη. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Διδυμότειχο, όπου στις 12:15 θα συναντήσει τον μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, Δαμασκηνό και στις 12:55 τον δήμαρχο, Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου και τοπικούς φορείς. Ακολούθως, θα μεταβεί στο Σουφλί, όπου στις 17:00 θα συναντηθεί με τον δήμαρχο, Παναγιώτη Καλακίκο και τοπικούς φορείς, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος.