Skip to main content

Την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, Πάρτιζαν ανέλυσε ο Παντελής Μπούτσκος

«Με πολύ ενθουσιασμό μπαίνουμε στα πλέϊ-οφς καθώς είναι πρόκληση να αναμετρηθούμε με ομάδες υψηλού επιπέδου», δήλωσε ο βοηθός του Σούλη Μαρκόπουλου

Το προφίλ της Πάρτιζαν, η οποία θα τεθεί αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη και ώρα 21:00 στο PAOK Sports Arena για τα πλέϊ-οφ του Basketball Champions League ανέλυσε ο Παντελής Μπούτσκος.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δικεφάλου ο βοηθός του Σούλη Μαρκόπουλου:

«Με πολύ ενθουσιασμό μπαίνουμε στη μάχη των πλέϊ-οφς του BCL, καθώς είναι μεγάλη πρόκληση να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε ομάδες υψηλού επιπέδου. Η ευρωπαϊκή μας πορεία μέχρι τώρα σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό όμιλο, μας δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξούμε καθώς έχουμε σταθεί πολύ ανταγωνιστικά μακριά από την έδρα μας, κάτι εξαιρετικά σημαντικό για νοκ άουτ αγώνες.

Με λίγη προσοχή στις λεπτομέρειες θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αρκετούς αγώνες επιπλέον. Βιώσαμε κάποιες σκληρές ήττες, κάτι που αποτέλεσε ένα θλιβερό κέρδος για μας, αφού δοκιμάστηκαν οι αντοχές της ομάδας αλλά και σφυρηλατήθηκε ο χαρακτήρας μας, έτσι ώστε να ωριμάσουμε σαν σύνολο και να κρατάμε τη συνοχή μας κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Αυτή η ισχυρή ένωση των μελών της ομάδας ώστε το κάθε μέλος να νιώθει ότι ανήκει σε κάτι πολύ μεγαλύτερο, να νιώθει ξεχωριστό, ήταν το κλειδί που μας οδήγησε σε σπουδαίες νίκες και στην πρόκριση.

Απέναντι μας η Πάρτιζαν, η οποία προέρχεται από την επιβλητική νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Μία πολύ σκληρή ομάδα, που ξεχειλίζει από ταλέντο, καταθέτει πολλή ενέργεια στο παρκέ και με μεγάλο βάθος στο ρόστερ. Δεδομένης της σχέσης των δύο κλαμπ είναι μεγάλος ο ενθουσιασμός μας για αυτήν την αναμέτρηση αλλά ακόμη μεγαλύτερο είναι το κίνητρό μας να κερδίσουμε σε ένα παιχνίδι γιορτή για το μπάσκετ

Εκτός των άλλων θα υποδεχθούμε έναν σπουδαίο παίκτη και ακόμη σπουδαιότερο χαρακτήρα, τον Γουίλ Χάτσερ, που τίμησε όσο λίγοι ξένοι τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Χάτσερ αποτελεί το βαρύ πυροβολικό στην περιφέρεια, που με την προσθήκη του έμπειρου Gordon ενισχύεται σημαντικά. Το all around παιχνίδι και η πολυχρηστικότητα του Βελίτσκοβιτς αποτελούν σημείο αναφοράς στην επίθεση της Πάρτιζαν αφού έχει την ικανότητα να δημιουργεί καταστάσεις και με πρόσωπο αλλά και με πλάτη στο καλάθι. Στη φροντ λάϊν συναντάμε πληθώρα ψηλών με μέγεθος αλλά καi αθλητικότητα, που αποτελούν διαρκή απειλή για το επιθετικό ριμπάουντ, με κορυφαίο τον Μπίρτσεβιτς, που διανύει μια εξαιρετική σεζόν. Η ικανότητα του να τρέχει στο τρανζίσιον, αλλά και να σουτάρει έξω από τα 6,75 καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο το μαρκάρισμά του.

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας γιατί όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Η δέσμευσή μας είναι να παλέψουμε για κάθε μπάλα, για κάθε κατοχή και όταν είσαι γενναίος στην προσπάθεια ωραία πράγματα αρχίζουν και συμβαίνουν...».