Τετάρτη 22 Μαΐου 2019
x

ΤΗΝ ΑΘΕΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η HUAWEI

Το νέο Ηuawei Mate 20 Pro θα ταξιδέψει στα χέρια 20 Ελλήνων instagrammers και θα αποκαλύψει μέσα από την κάμερα Leica την πανέμορφη πλευρά της Ελλάδας

Την αθέατη πλευρά της Ελλάδας αποκαλύπτει η Huawei με τη δύναμη του νέου Huawei Mate 20 Pro.

Το Huawei Mate 20 Pro, το κορυφαίο intelligent phone της αγοράς, έρχεται για να αλλάξει πλέον, εκτός από την εικόνα που έχουμε για τα smartphones, και την εικόνα που έχουμε για την ίδια την Ελλάδα.

Μέσα από τη δράση Unseen Greece by 20 Mates και υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού το νέο Ηuawei Mate 20 Pro θα ταξιδέψει στα χέρια 20 σημαντικών Ελλήνων instagrammers κυριολεκτικά σε ολόκληρη την χώρα και θα αποκαλύψει μέσα από την τριπλή κάμερα Leica με υπερευρυγώνιο φακό και τη δύναμη της διπλής τεχνητής νοημοσύνης, την αθέατη και πανέμορφη πλευρά της Ελλάδας.

Το ταξίδι του Huawei Mate 20 Pro στην Ελλάδα θα περάσει από τους εμβληματικότερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας, όπως τη Σαντορίνη, τα Ζαγοροχώρια, τη Μάνη, τα Μετέωρα και την Ύδρα, τα Χανιά, τον Όλυμπο και τη Χαλκιδική, αλλά και τα αστικά τοπία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και άλλων πόλεων.

Οι φωτογραφίες που θα τραβήξουν οι 20 instagrammers που θα ανταποκριθούν στο δημόσιο, μέσω Instagram, κάλεσμα της Huawei θα συγκεντρωθούν και θα αποτελέσουν το υλικό της πλατφόρμας www.unseengreece.com, προσφέροντας έτσι την ευκαιρία σε όλους να ανακαλύψουν ξανά τις ομορφιές της Ελλάδας. Με τις καταπληκτικές δυνατότητες φωτογράφισης μέσω της τριπλής κάμερας Leica και αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης, το Huawei Mate 20 Prο θα φωτίσει γνωστές και άγνωστες πτυχές της Ελλάδας και θα αναδείξει την ομορφιά του ελληνικού τοπίου όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Το ταξίδι όμως των φωτογραφιών αυτών δε σταματάει εδώ. Οι διακόσιες καλύτερες φωτογραφίες που θα ληφθούν στη διάρκεια του project θα συγκεντρωθούν και θα παραχωρηθούν από την Huawei στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, για να αποτελέσουν κομμάτι της οπτικής ταυτότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και να ενισχύσουν με τον τρόπο αυτό τις εκστρατείες προώθησης της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού στο εξωτερικό.

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που με αφορμή το νέο Huawei Mate 20 Pro θα συνδεθούμε οργανικά και ουσιαστικά με τον ελληνικό τουρισμό», δήλωσε ο Country Manager των Devices για την Huawei στην Ελλάδα, Kevin Linbing. «Για εμάς, η κυκλοφορία του νέου μας smartphone Mate 20 Pro με τις εκπληκτικές δυνατότητες δεν θα μπορούσε παρά να γίνει η αφορμή για ένα project που θα αναδείξει τόσο στο ελληνικό όσο και στο διεθνές κοινό τις άγνωστες πλευρές των πιο δημοφιλών προορισμών της Ελλάδας , ενός από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς διεθνώς».

«Ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε πως η νέα γενιά Ελλήνων φωτογράφων θα αποκαλύψει αθέατες πτυχές από τις ομορφιές της χώρας μας», υπογράμμισε από την πλευρά του, ο κ. Κωνσταντίνος Τσέγας, Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ