Skip to main content

Την εμπιστοσύνη του στην ωριμότητα των πολιτών, εξέφρασε ο πρωθυπουργός

Στο 432ο εκλογικό τμήμα άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα παρουσία στελεχών της ΝΔ.
«Επενδύουμε στην ευθυκρισία των Ελλήνων. Η νίκη είναι στα χέρια μας», δήλωσε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στο 432 εκλογικό τμήμα, στον Άγιο Ελευθέριο Θεσσαλονίκης.

«Σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες παίρνουν απόφαση ευθύνης. Αποφασίζουν για ασφαλή διέξοδο από την κρίση, αποφασίζουν για πολιτικές, που είναι δύσκολες, αλλά εγγυώνται δυναμική επανεκκίνηση στην κούρσα της ανάπτυξης από το 2011 και μετά. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ωριμότητα των πολιτών. Οι λύσεις, οι εξελίξεις, το αύριο του τόπου, το μέλλον των παιδιών μας είναι στα χέρια μας. Η νίκη είναι στα χέρια μας. Μαζί κερδίζουμε την ελπίδα», υπογράμμισε.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στις 9.40 στο πρώτο ολοήμερο δημοτικό σχολείο, όπου τον υποδέχθηκαν ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, οι υφυπουργοί Κώστας Γκιουλέκας και Γιάννης Ιωαννίδης, οι βουλευτές Γιώργος Ορφανός, Έλενα Ράπτη και Απόστολος Τζιτζικώστας, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, Βάκης Φρατζής και αρκετοί ψηφοφόροι της ΝΔ.

Ο πρωθυπουργός, βρίσκεται ήδη στη Λάρισα -εν μέσω θερμής υποδοχής οπαδών του- όπου επίσης ψηφίζει και στη συνέχεια από εκεί θα κατευθυνθεί οδικώς στην Αθήνα.