Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020
x

ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΕΚΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ

Η επιχείρηση προχωρά στη χρηματοδότηση του έργου βελτίωσης των σχολικών υποδομών προϋπολογισμού 155.000 ευρώ που υλοποιεί ο δήμος Αριστοτέλη.

Τη χρηματοδότηση απαραίτητων εργασιών επισκευής σχολικών κτηρίων στον δήμο Αριστοτέλη με στόχο την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας ανέλαβε η Ελληνικός Χρυσός.

Πρόκειται για ένα εκτεταμένο πρόγραμμα βελτίωσης των σχολικών υποδομών, συνολικού προϋπολογισμού 155.000 ευρώ, που υλοποιείται από τον δήμο Αριστοτέλη και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του έτους. Οι εργασίες που πραγματοποιούνται καλύπτουν άμεσες ανάγκες 10 συνολικά σχολείων στην περιοχή του δήμου που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν: συντήρηση τοιχοποιίας, αντικατάσταση κουφωμάτων, τοποθέτηση υποστυλωμάτων, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις θα επισκευαστούν και οι στέγες σχολικών αιθουσών που έχουν υποστεί σοβαρές φθορές.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών, οι μαθητές στο Στρατώνι, το Παλαιοχώρι, τη Στρατονίκη και την Αρναία θα έχουν στη διάθεσή τους ανανεωμένες και πιο ασφαλείς σχολικές εγκαταστάσεις ώστε να εστιάζουν απρόσκοπτα στην εκπαιδευτική διαδικασία και την μάθηση.

«Η Ελληνικός Χρυσός παραμένει σταθερή αρωγός της τοπικής κοινωνίας, ως ενεργό μέλος που συμβάλλει στη συνολική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην περιοχή» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία και προσθέτει: «Από το 2012 μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει υλοποιήσει επενδύσεις που ξεπερνούν τα €22 εκ. ευρώ σε πρωτοβουλίες & δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τον τουρισμό, τον αθλητισμό, την παιδεία, την κοινωνική και περιβαλλοντική μέριμνα στην ΒΑ Χαλκιδική».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ