Skip to main content

Την επόμενη αντίπαλο του ΠΑΟΚ Όλντενμπουργκ ανέλυσε ο Μπούτσκος

Θα πρέπει να διατηρήσουμε τη συνοχή της ομάδας, να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας και ν' αντιδράσουμε, υπογράμμισε ο βοηθός του Σούλη Μαρκόπουλου.

Την γερμανική Όλντενμπουργκ που αποτελεί την επόμενη ευρωπαϊκή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Basketball Champions League ανέλυσε ο βοηθός του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο κ. Μπούτσκος:

«Συνεχίζουμε τις υποχρεώσεις μας στο Basketball Champions League με το τρίτο εκτός έδρας μας παιχνίδι σε διάστημα μιας εβδομάδας, απέναντι στην EWE Baskets Oldenburg. Μία ομάδα που έχει διατηρήσει τον κορμό της από την περσινή σεζόν και οι συνεργασίες και αυτοματισμοί τους είναι σε υψηλό επίπεδο. Στη θέση του point guard o Chris Kramer είναι μια αστείρευτη πηγή ενέργειας, με την ικανότητά του στη δημιουργία αλλά και στο τελείωμα των φάσεων. Επίσης στην περιφέρεια, η ταχύτητα των Paulding και Duggins στο πρώτο βήμα και η ικανότητά τους στο ένας εναντίον ενός, αποτελούν σημείο αναφοράς. Στη ρακέτα, δεσπόζει ο Qvale που με το εξαιρετικό του footwork και τo fundamental παιχνίδι του συνεισφέρει πολύ ουσιαστικά στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του.

Οφείλουμε να διαχειριστούμε εκτός από την κόπωση και το αρνητικό μομέντουμ που διανύουμε. Αν απαριθμήσουμε τις δικαιολογίες θα είναι σαν να δίνουμε άλλοθι στους εαυτούς μας και αυτό είναι το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε πριν από τη μάχη. Θα πρέπει διατηρήσουμε τη συνοχή της ομάδας, να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας, να εμφανιστούμε με υψηλό κίνητρο και να αντιδράσουμε. Σε αντίθεση με άλλους ομίλους, στο δικό μας γκρουπ δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι και κάθε παιχνίδι είναι εξαιρετικά σημαντικό για την υπόθεση πρόκριση».