Skip to main content

Την επόμενη Πέμπτη οι επίσημες ανακοινώσεις Ψωμιάδη

Ο πρώην περιφερειάρχης και πρώην βουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης αναμένεται να δώσει οριστικές απαντήσεις για το πολιτικό του μέλλον.

Την ερχόμενη Πέμπτη, στις 13.00' και στο ξενοδοχείο Mediterranean της Θεσσαλονίκης ανακοινώνει επισήμως ο Παναγιώτης Ψωμιάδης τι θα κάνει πολιτικά το επόμενο διάστημα.

Η επίσημη ανακοίνωση των προθέσεων του κ. Ψωμιάδη για το πολιτικό του μέλλον κρίθηκε κι από τον ίδιο επιβεβλημένη, καθώς δημοσιεύματα, τα οποία και ο ίδιος τροφοδότησε με τις κατά καιρούς δηλώσεις του, τον φέρουν από το να ιδρύει νέο κόμμα, να συμπράττει σε νέο κόμμα, να είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ, μέχρι να είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Οπότε και ο ίδιος έκρινε ότι ήρθε η ώρα να δηλώσει δημοσίως τις αποφάσεις του, οχτώ μήνες πριν τις εκλογές, ανοίγοντας ουσιαστικά και την προεκλογική εκστρατεία. Ο κ. Ψωμιάδης φέρεται να έχει λάβει τις τελικές αποφάσεις του, ενώ είναι συνεπής ως προς το χρόνο της επίσημης ανακοίνωσης, καθώς από το καλοκαίρι, όταν η Voria.gr είχε δημοσιεύσει ότι εξέταζε σοβαρά την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης, είχε πει ότι τις τελικές αποφάσεις του θα τις δημοσιοποιήσει ο ίδιος μετά τη ΔΕΘ και μέσα στον Οκτώβριο.