Skip to main content

Την καταβολή των επιδοτήσεων στους αγρότες ζητεί ο Ψωμιάδης

Την καταβολή της ενιαίας ενίσχυσης των αγροτικών επιδοτήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε 22.500 αγρότες του νομού Θεσσαλονίκης ζητεί ο νομάρχης Θεσσαλονίκης με επιστολή του προς την υπουργό Αγροτικής Ανά
Την έγκαιρη και πλήρη καταβολή της ενιαίας ενίσχυσης των αγροτικών επιδοτήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε 22.500 αγρότες του νομού Θεσσαλονίκης ζητεί με επιστολή του στην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Σύμφωνα με τον κ. Ψωμιάδη, οι καθυστερήσεις στην καταβολή των επιδοτήσεων δεν πλήττει μόνο το αγροτικό εισόδημα, αλλά και την οικονομία όλου του νομού Θεσσαλονίκης.

«Γνωρίζοντας το ενδιαφέρον σας για τους αγρότες και την ανάπτυξη τηςυπαίθρου, θα ήθελα να σας ζητήσω να ενεργήσετε αρμοδίως, προκειμένου ναεξασφαλιστεί η έγκαιρη και πλήρης καταβολή της ενιαίας ενίσχυσης στουςδικαιούχους. Να είστε βέβαιη ότι σε μια περίοδο μεγάληςοικονομικής δυσπραγίας, η πληρωμή των επιδοτήσεων θα ανακουφίσειχιλιάδες αγρότες, ενώ παράλληλα θα τονώσει την κίνηση των τοπικώναγορών», επισημαίνει στην επιστολή του ο κ. Ψωμιάδης.