Σάββατο 15 Αυγούστου 2020
x

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο «2ΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ» ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ

Ο αγώνας των 22 χλμ. θα διεξαχθεί εξολοκλήρου σε άσφαλτο, με υψομετρικές διαφορές - Η συμμετοχή είναι δωρεάν και για τις δύο αποστάσεις

Τον λαϊκό αγώνα «2ος Αριστοτέλειος Δρόμος Αντοχής», απόστασης 22 χλμ. και 5 χλμ. διοργανώνουν την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στη Σχολή Αριστοτέλους στη Νάουσα η Αντιπεριφέρεια Ημαθίας και ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, σε συνεργασία με αθλητικούς, πολιτιστικούς συλλόγους και βετεράνους αθλητές στίβου του Δήμου Νάουσας.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9 το πρωί στη Σχολή Αριστοτέλους και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και για τις δύο αποστάσεις για όλους τους συμμετέχοντες, αθλητές και μη.

Ο αγώνας των 22 χλμ. θα διεξαχθεί εξολοκλήρου σε άσφαλτο, με υψομετρικές διαφορές. Θα ξεκινήσει από την Σχολή Αριστοτέλους και θα διέλθει από τα εξής σημεία: Σχολή Αριστοτέλους, περιοχή «Πλακένια», όρια πόλης Νάουσας, οδός Νάουσας-Νέας Στράντζας, αμπελουργική ζώνη Νέας Στράντζας, Κοινότητα Γιαννακοχωρίου, αμπελουργική ζώνη Γιαννακοχωρίου, οδός Γιαννακοχωρίου-Μαρίνας, Μαρίνα, όρια Κοινότητας Λευκαδίων, Μακεδονικοί Τάφοι, Αρχαία Μίεζα, Κοινότητα Κοπανού, Σχολή Αριστοτέλους.

Ο αγώνας των  5 χλμ. θα διεξαχθεί επίσης σε άσφαλτο και θα ξεκινήσει από την Σχολή Αριστοτέλους, θα διέλθει από την περιοχή Κοπανός Νάουσας (περιοχή «Τζουμέλα») και θα καταλήξει στη Σχολή Αριστοτέλους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής, η αναλυτική προκήρυξη του αγώνα και επιπλέον πληροφορίες είναι διαθέσιμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Νάουσας www.naoussa.gr (ακολουθώντας το σχετικό εικονίδιο στη δεξιά πλευρά) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.naoussa.gr/application/form

Η προθεσμία των δηλώσεων συμμετοχής είναι μέχρι την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου και ώρα 23:59.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ