Skip to main content

Την Κυριακή το έβδομο Διεθνές Ποδηλατικό Circuit Θεσσαλονίκης

Φέτος θα υπάρχει και η κατηγορία των Open, των ερασιτεχνών και σκληρά αθλούμενων όλων των ηλικιών που θα συναγωνισθούν για την τελική επικράτηση.

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 9:30 στις Ομπρέλες Ζογγολόπουλου στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης, διοργανώνεται για 7η συνεχόμενη χρονιά από τον δήμο της πόλης, σε συνεργασία με το Ποδηλατικό Όμιλο ΒΕΛΟΣ το «7ο Διεθνές Ποδηλατικό Circuit Θεσσαλονίκης και Λαϊκή Ποδηλατοδρομία».

Η διαδρομή, εντυπωσιακή και θελκτική από μόνη της [Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου (Ομπρέλες Ζογγολόπουλου)- Μαρία Κάλλας- Κορομηλά- Γεωργίου Παπανδρέου – Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου (Ομπρέλες Ζογγολόπουλου)], θα πλαισιωθεί από ένα πολύχρωμο σύνολο ποδηλατών που με τη ζωντάνια τους, τη διάθεση και την αγωνιστική τους ετοιμότητα δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για μια αξέχαστη εμπειρία, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του δήμου.

Τα τελευταία χρόνια, σε μια προσπάθεια να ικανοποιηθούν οι φίλοι του αθλήματος που επιθυμούσαν διακαώς τη συμμετοχή στο μεγάλο αυτό circuit, θα υπάρξει πέραν από τον αγώνα των εγγεγραμμένων σε συλλόγους αθλητών και η κατηγορία των Open, δηλαδή των ερασιτεχνών αλλά επίσης και σκληρά αθλουμένων όλων των ηλικιών, που θα συναγωνισθούν για την τελική επικράτηση.

Αθλητές και πρωταθλητές λοιπόν απ’ όλη την Ελλάδα, κατηγορίας Ανδρών Elite, καλούνται παρουσία του φίλαθλου κοινού της Θεσσαλονίκης, να προσφέρουν θέαμα υψηλών προδιαγραφών πάνω στην κεντρικότερη λεωφόρο της συμπρωτεύουσας.

Τις αγωνιστικές κατηγορίες θα διαδεχθεί η Λαϊκή Ποδηλατοδρομία (11:30), ανοιχτή σε όλους τους φίλους του αθλήματος, μικρούς και μεγάλους, στηρίζοντας το άθλημα αλλά και το δικαίωμα χρήσης του μέσου για ένα φιλικότερο και καθαρότερο περιβάλλον, στα πρότυπα άλλων ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων.

Θα ακολουθήσει κλήρωση δώρων για όλους τους συμμετέχοντες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ :

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Κυριακή 23-9-2018 Διεθνές Circuit – Θεσσαλονίκης: Ώρα 09:30 Ομπρέλες Ζογγολόπουλου Περιοχή Ν. Παραλίας .

Διαδρομή: Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου (Ομπρέλες Ζογγολόπουλου)- Μαρία Κάλλας- Κορομηλά- Γεωργίου Παπανδρέου – Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου (Ομπρέλες Ζογγολόπουλου).

Εκκίνηση Λαϊκής Ποδηλατοδρομίας: Ώρα: 11:30.

Διαδρομή: Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου (Ομπρέλες Ζογγολόπουλου) – Μαρία Κάλλας- – Γεωργίου Παπανδρέου (αναστροφή)- Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου (Ομπρέλες Ζογγολόπουλου).

12:00 Απονομές.